My Style Rocks: «Της κάνεις bodyshaming» - Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική με τις κατηγορίες του Κουδουνάρη

«Έχω φτάσει στα όριά μου με αυτή την κοπέλα, δεν μπορώ άλλο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Της κάνεις bodyshaming» - Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική με τις κατηγορίες του Κουδουνάρη

Ένα πολύ ενδιαφέρον concept είχαν σήμερα 26/1 οι διαγωνιζόμενες στο My Style Rocks καθώς έπρεπε να ντυθούν για να επισκεφθούν τα πεθερικά της, κάτι που άρεσε σε σχεδόν όλες (δείτε εδώ την σπόντα της Κατερίνας Καραβάτου για τα... δικά της πεθερικά).

Μια από τις παίκτριες που είχε ενθουσιαστεί αρκετά με το συγκεκριμένο concept ήταν η Βασιλική Λιγνού η οποία βρέθηκε στη πασαρέλα με αρκετά όμορφη διάθεση προκειμένου να εντυπωσιάσει τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τις συμπαίκτριες της. Ωστόσο, τα πράγματα δε πήγαν τόσο καλά...

Συγκεκριμένα, η Χριστιάννα Κατσιερή την βαθμολόγησε μόλις με 2 σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες που βρήκαν πολύ καλή τη νέα ενδυματολογική της επιλογή, με αποτέλεσμα να τσακώνονται μεταξύ τους δίχως τέλος. Μάλιστα, η Βασιλική συνεχώς την αποκαλούσε ψεύτικη, λόγω των πλαστικών επεμβάσεών της, κάτι που εξόργισε τον Στέλιο Κουδουνάρη, κατηγορώντας την πως κάνει body shaming.

Χαμός στο My Style Rocks με την Βασιλική

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν, το ίδιο αι οι εντάσεις και η Βασιλική δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Κλαίω από τα νεύρα μου! Έχω φτάσει μέχρι το κοτσίδι, δεν μπορώ άλλο! Δεν μπορώ άλλο! Έχω φτάσει μέχρι εδώ, με πάει έτσι κάθε μέρα και λέω πως δεν θα το κάνω, δεν θα το κάνω, δεν θα το κάνω αλλά δεν άντεξα. Μόνο αυτό θέλω να κρατήσετε. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ και σε καμία διαγωνιζόμενη. Έχω φτάσει στα όριά μου με αυτή την κοπέλα, δεν μπορώ άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

«Μόνη σου τσαντίζεσαι, εγώ σχολιάζω το στιλ σου» απάντησε, άμεσα, η Χριστιάννα.