My Style Rocks: «Ξέρεις που πας; Κατά… μην πω την λέξη» - Χαμός με Σκουλό & Δεσποτοπούλου 

Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ με την αυστηρή κριτική του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Ξέρεις που πας; Κατά… μην πω την λέξη» - Χαμός με Σκουλό & Δεσποτοπούλου 

Την σωστή ενδυματολογική εμφάνιση για την συνάντηση με τα πεθερικά τους έπρεπε να επιλέξουν στο σημερινό 26/1 επεισόδιο οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks (δείτε εδώ την σπόντα της Κατερίνας Καραβάτου για τα... δικά της πεθερικά).

Ωστόσο, μερικές παίκτριες έπεσαν στην παγίδα και βγήκαν εκτός concept, με τους κριτές να διαφωνούν έντονα με το αποτέλεσμα που παρουσίασαν μπροστά τους. Μια από αυτές ήταν η Νικόλ Δεσποτοπούλου, με την οποία ο Δημήτρης Σκουλός ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση καθώς όπως είπε μπορεί να πέτυχε μια καλή εμφάνιση, ξέφυγε όμως αρκετά από το concept.

Χαμός στο My Style Rocks με Σκουλό - Δεσποτοπούλου

«Ξέρεις που πας; Κατά… μην πω την λέξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός. «Μα είσαι εκτός concept αγάπη μου. Είναι σαν εμένα να με κρίνουν για μια δουλειά, να πηγαίνω να φωτογραφίσω ένα 70s και εγώ να το κάνω grands, nirvana, άρα η δουλειά θα είναι ωραία; Ας είναι ωραίες φωτογραφίες, θα είναι εκτός concept. Είναι πολύ ωραίο αυτό που έφτιαξες θα σου έβαζα 5 βαθμούς, αλλά είναι εκτός concept», είπε ο Δημήτρης Σκουλός, με τη Νικόλ να ξεσπά σε κλάματα.

Σε κλάματα λίγο νωρίτερα ξέσπασε και η Βασιλική

Συγκεκριμένα, η Χριστιάννα Κατσιερή την βαθμολόγησε μόλις με 2 σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες που βρήκαν πολύ καλή τη νέα ενδυματολογική της επιλογή, με αποτέλεσμα να τσακώνονται μεταξύ τους δίχως τέλος. Μάλιστα, η Βασιλική συνεχώς την αποκαλούσε ψεύτικη, λόγω των πλαστικών επεμβάσεών της, κάτι που εξόργισε τον Στέλιο Κουδουνάρη, κατηγορώντας την πως κάνει body shaming.

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν, το ίδιο αι οι εντάσεις και η Βασιλική δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Κλαίω από τα νεύρα μου! Έχω φτάσει μέχρι το κοτσίδι, δεν μπορώ άλλο! Δεν μπορώ άλλο! Έχω φτάσει μέχρι εδώ, με πάει έτσι κάθε μέρα και λέω πως δεν θα το κάνω, δεν θα το κάνω, δεν θα το κάνω αλλά δεν άντεξα. Μόνο αυτό θέλω να κρατήσετε. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ και σε καμία διαγωνιζόμενη. Έχω φτάσει στα όριά μου με αυτή την κοπέλα, δεν μπορώ άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

«Μόνη σου τσαντίζεσαι, εγώ σχολιάζω το στιλ σου» απάντησε, άμεσα, η Χριστιάννα.