Βινύλιο: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για Κανάκη, Σερβετά και Κιούση

Το αποψινό 27/1 νοσταλγικό αφιέρωμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βινύλιο: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για Κανάκη, Σερβετά και Κιούση

Υπήρχε ζωή πριν το Internet, τα Social Media και τα Smartphones; Κι όμως υπήρχε! Το αγαπημένο «Βινύλιο» (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου), η πιο ξεχωριστή εκπομπή της τηλεόρασης, απόψε στις 20:00, γυρίζει τον χρόνο πίσω στην εποχή του… λίθου!

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης ετοιμάζουν ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στο πώς ζούσαμε πριν την απόλυτη κυριαρχία της τεχνολογίας.

Όλα όσα ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και δεν υπάρχουν πια, όπως τα αντικείμενα, τα εργαλεία της καθημερινότητάς μας, οι συνήθειες, οι νοοτροπίες, η διασκέδαση, το φλερτ, ο ρομαντισμός, αλλά και τα μουσικά ακούσματα. Απόψε στις 20:00 έχει «VINYΛΙΟ», οπότε καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και στείλτε μας τα μηνύματά σας με… ταχυδρομικό περιστέρι!

Το αποψινό 27/1 τρέιλερ του Βινυλίου

Γιατί παρενέβη ο Νίκος Χατζηνικολάου στον αέρα του προηγούμενου Βινυλίου

Το βράδυ της Παρασκευής (20/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «VΙΝΥΛΙΟ» έγινε ένα πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα της εκπομπής με τον Αντώνη Κανάκη και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν διστάζει να πεί οτιδήποτε στον αέρα της εκπομπής, όπως με την ατάκα του που είχαν κοκκαλώσει όλοι στο πλατό (δείτε το εδώ).

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το “VINYLIO” ρίξει αυλαία ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές το μήνυμα που του έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Μου έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου το εξής μήνυμα: “Όταν κάποιος δημοσιογράφος τον εκνεύριζε, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος έβγαζε κάρτα. Η κίτρινη σήμαινε πως δεν θα του έδινε ξανά συνέντευξη για ένα μήνα και η κόκκινη για έξι μήνες. Έχω φάει δύο κίτρινες"», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να ξεσπάνε σε γέλια.