«Δεν γαμ@@@αι πρωί πρωί» - "Κοκκαλωμένοι" στον αέρα του ΑΝΤ1 με την ατάκα του Αντώνη Κανάκη

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν γαμ@@@αι πρωί πρωί» -

Ο Αντώνης Κανάκης έχει βαλθεί τις τελευταίες ημέρες μέσα από την εκπομπή του να προκαλέσει "σκάνδαλο" με τις αποκαλύψεις του στον αέρα του ΑΝΤ1. Τις προάλλες, για παράδειγμα, "άδειασε" δημόσια τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο για την συμπεριφορά τους στην Ντόρα Κουτροκόη μετά την απομάκρυνσή της από το ΣΚΑΪ, ενώ την Παρασκευή 20/1 μέσα από το Βινύλιο, είπε μία ατάκα, η οποία τους έκανε όλους να παγώσουν.

Αυτό το επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στο ΠΑΣΟΚ και στον Ανδρέα Παπανδρέου θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες του αλλά και το τηλεοπτικό κοινό μια ιστορική στιγμή κατά τα λεγόμενά του, του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Άναυδοι με την ατάκα του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 και το Βινύλιο

«Θέλω να σταθώ σε δύο προσωπικότητες. Ο πρώτος είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με τον οποίο έχουμε και εμείς ως Ράδιο Αρβύλα ανταλλάξει εσώρουχα. Δεν ξέρω αν το θυμάστε αυτό το πράγμα. Πραγματικά, απαντήστε μου σε αυτή την ερώτηση και συγγνώμη που θα το επαναλάβω αλλά είναι ιστορία αυτή τώρα. Μην κάνουμε υποκρισίες και καθωσπρεπισμούς ανούσιους. Είναι ιστορία!

Ποιος πολιτικός, μεγάλο στέλεχος, υπουργός έχει πει παγκοσμίως σε δημοσιογράφο... «δεν γαμ…αι πρωί πρωί» στην ερώτηση που πήγε να του κάνει; Ποιος; Πείτε μου έναν», σημείωσε χαρακτηριστικά αφήνοντας άφωνους τους υπολοίπους στο πλατό μιας και ανέφερε κανονικότατα τη φράση στον αέρα.

«Και βέβαια ο επόμενος είναι ο «αι στα διάλα» Γιαννόπουλος, ο καταπληκτικός αυτός άνθρωπος. Τον οποίο πραγματικά, και το εννοώ αυτό που λέω, τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Ποιος έχει βγει σε ομιλίες και έχει στείλει από δω και από εκεί χειρονομίες;», πρόσθεσε με χαμόγελο και εν συνεχεία κατέληξε: «Πάρτε να έχετε! Μοίραζε μούντζες».