Φως στο Τούνελ: «Κρατάω και μαχαιράκι εδώ...» - Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε και έκοψε στον αέρα της εκπομπής βασιλόπιτα

Μοίρασε μάλιστα και δώρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φως στο Τούνελ: «Κρατάω και μαχαιράκι εδώ...» - Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε και έκοψε στον αέρα της εκπομπής βασιλόπιτα

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την εκπομπή Φως στο Τούνελ στο MEGA επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (27/1) η Αγγελική Νικολούλη, με τους τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως αυτήν την επιστροφή ενώ από το πρώτο λεπτό το hashtag της εκπομπής #fosstotounel είχε γίνει πρώτο στα τρεντ (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια στην τελευταία εκπομπή του 2022).

«Η γιορτινή περίοδος παραμένει ξεχωριστή, ό,τι κι αν συμβεί… Μας επηρεάζει θετικά και αρνητικά. Κάποιοι νιώθουν μελαγχολία και άλλοι πλημμυρίζουν από συναισθήματα και νοσταλγία. Ένας χρόνος φεύγει… Ένας άλλος ο καινούργιος, περιμένει και μας χτυπά την πόρτα…Του ανοίγουμε και τον κοιτάμε κατάματα, θετικά και καλοσυνάτα. Στο κατώφλι του νέου έτους θέτουμε πάλι στόχους για ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω όλα εκείνα που μας πλήγωσαν και μας εγκλώβισαν στα τούνελ της καθημερινότητας…. Να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και να δούμε όλα αυτά που θα έρθουν, με αισιοδοξία…

Εύχομαι ολόψυχα το 2023 να φανερώσει στον καθένα από ’μας αυτό που ψάχνει. Να έχουμε υγεία, τύχη και αγάπη. Να αναζητάμε πάντα το φως και να μη ξεχνάμε, πως αυτό βρίσκεται συχνά μέσα μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα δικά του φώτα στις 20 Ιανουαρίου. Θα σας περιμένω στη MEGA-λη παρέα μας για έρευνες βαθιές, με μοναδικό σκοπό την αλήθεια. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά… Με την Αγάπη μου, Αγγελική», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση εν όψει των Χριστουγεννιάτικων διακοπών της (δείτε εδώ που είχε πάει).

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή με κοπή βασιλόπιτας, ενώ έκοψε το τρίτο κομμάτι και για τους τηλεθεατές. Την ίδια στιγμή, δε, η ίδια αποκάλυψε πως θα έδινε δώρα στους τυχερούς συνεργάτες της, μετά το τέλος της εκπομπής που θα ολοκληρωνόταν η κοπή της πίτας.

«Καλησπέρα, καλή χρονιά να έχουμε φίλοι μου με υγεία, δημιουργία και χαρές. Συνηθίζουμε την πρώτη εκπομπή του χρόνου να κόβουμε μαζί με εσάς την πίτα μας. Κρατάω και μαχαιράκι εδώ, αλλά είναι στολισμένο με κόκκινη κορδέλα. Τη σταυρώνουμε για το καλό. Θα κόψουμε τα πρώτα κομμάτια και μετά το τέλος της εκπομπής θα συνεχίσει η κοπή και με δώρα για τους τυχερούς», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη έκοψε βασιλόπιτα στον αέρα του Φως στο Τούνελ