MEGA: Εντάσεις και φωνές στον αέρα του Φως στο Τούνελ - Η παρέμβαση για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ποιος τηλεφώνησε στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: Εντάσεις και φωνές στον αέρα του Φως στο Τούνελ - Η παρέμβαση για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο MEGA επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 27/1 η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το Φως στο Τούνελ και μάλιστα υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό με διάθεση αλλά και άκρως εορταστική διάθεση.

Κι αυτό γιατί ξεκίνησε την εκπομπή με κοπή βασιλόπιτας, ενώ έκοψε το τρίτο κομμάτι και για τους τηλεθεατές. Την ίδια στιγμή, δε, η ίδια αποκάλυψε πως θα έδινε δώρα στους τυχερούς συνεργάτες της, μετά το τέλος της εκπομπής που θα ολοκληρωνόταν η κοπή της πίτας.

«Καλησπέρα, καλή χρονιά να έχουμε φίλοι μου με υγεία, δημιουργία και χαρές. Συνηθίζουμε την πρώτη εκπομπή του χρόνου να κόβουμε μαζί με εσάς την πίτα μας. Κρατάω και μαχαιράκι εδώ, αλλά είναι στολισμένο με κόκκινη κορδέλα. Τη σταυρώνουμε για το καλό. Θα κόψουμε τα πρώτα κομμάτια και μετά το τέλος της εκπομπής θα συνεχίσει η κοπή και με δώρα για τους τυχερούς», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη (δείτε εδώ το βίντεο).

Η παρέμβαση της Δημακοπούλου στο Φως στο Τούνελ για την Πισπιρίγκου

Λίγο αργότερα, ωστόσο, ξεκίνησε κανονικά η ροή της εκπομπής, η οποία ασχολήθηκε για ακόμη μια φορά εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια). Μάλιστα, η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή ζητώντας προσοχή από όλους και καλώντας τον Γρηγόρη Λέων και όσους έχουν αμφιβολίες για τα λεγόμενά της στο δικαστήριο

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, για τον οποίο και κατηγορείται και έχει κριθεί προφυλακιστέα, ξεκινάει στις 31 Ιανουαρίου με τον πρώην σύζυγό της να είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας που θα καταθέσει εναντίον της.

Το θέμα έχει επανέλθει στην επικαιρότητα και στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε και ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος για ένα πολύ μεγάλο διάστημα είχε συνδέσει το όνομά του με την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά η Ουρανία Δημακοπούλου, ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας, η οποία παρά τις αρχικές της δηλώσεις, πλέον στέκεται στο πλευρό της κατηγορουμένης, με την εκ διαμέτρου αντίθετη δήλωση από την αρχική της, ότι η κεταμίνη που δόθηκε στην 9χρονη δεν ήταν θανατηφόρα.

Η ίδια ζήτησε προσοχή και αυτοσυγκράτηση στα όσα λέγονται εναντίον της, για την στροφή της στην υπόθεση, δηλώνοντας: «Δεν είναι η Δημακοπούλου που αλλάζει γνώμη, η επιστήμη δίνει την γνώμη της η οποία είναι συγκεκριμένη».

Μάλιστα στη διάρκεια της παρέμβασής της εκτυλίχθηκε μία μικρή αψιμαχία μεταξύ της κ. Δημακοπούλου και του Γρηγόρη Λέων, όταν ο ιατροδικαστής έστρεψε τα βέλη του κατά της κ. Δημακοπούλου, χωρίς να την κατονομάσει, διερωτώμενος πως άλλαξε γνώμη.

Η ιατροδικαστής απάντησε πως, «Στην αρχή διαβάσαμε πέντε ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες όμως δεν είχαν αναλυθεί. Δεν είχαμε πρόσβαση στις φωτογραφίες της αστυνομίας. Όταν ένας ιατροδικαστής δει τις φωτογραφίες της ΥΔΕΖΙ (σ.σ. Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) και συνεχίζει να επιμένει ότι μιλάμε για ισχυρή πίεση και απόφραξη και ανθρωποκτονία, μπαίνει στα όρια του κινδύνου».

Κλείνοντας η Ουρανία Δημακοπούλου ζήτησε την προσοχή όλων, ενώ σημείωσε πως η πραγματογνωμοσύνη της και όσα έχει να καταθέσει θα ακουστούν στο δικαστήριο. Το εν λόγω γεγονός πάντως έκανε μεγάλη εντύπωση τόσο στην Αγγελική Νικολούλη όσο και στους καλεσμένους της, καθώς η απάντηση της κ Δημακοπούλου σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε, ήταν να προσκαλέσει όποιον της απηύθυνε τον λόγο στο δικαστήριο προκειμένου να ακούσει όσα έχει να πει.