"Έσκασε" μόλις - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για Κανάκη, Σερβετά και Κιούση

Τι θα δούμε απόψε 10/2 στο Βινύλιο 

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σήκω, θα αργήσεις στο σχολείο! Φάε όλο σου το φαγητό, να μεγαλώσεις. Αν δεν μαζέψεις το δωμάτιό σου, ό,τι θα βρίσκω θα το πετάω. Μην πατάς εδώ, έχω σφουγγαρίσει. Ουαί κι αλίμονό σου! Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Όταν φτάσεις, πάρε με τηλέφωνο. Στα ‘λεγα, εγώ!

Το αγαπημένο «VINYΛΙΟ» (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου), η πιο ξεχωριστή εκπομπή της τηλεόρασης, απόψε στις 20:00, είναι αφιερωμένο στην αθάνατη Ελληνίδα μάνα!

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης μάς θυμίζουν όλες τις ατάκες που μας ακολουθούν από την παιδική μας ηλικία μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η υπεπροστατευτικότητα, η ζακέτα, το σαλόνι, τα σεμεδάκια, τα παρκετόπανα, και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να υποκλινόμαστε στο θαύμα που λέγεται Ελληνίδα μάνα... μανούλα... μαμά! Απόψε στις 20:00, φορέστε ζακέτα να μην κρυώσετε και σας περιμένουμε στο «VINYΛΙΟ»!

Τι θα δούμε απόψε 10/2 στο Βινύλιο

Γιατί παρενέβη πριν μερικές μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου στον αέρα του Βινυλίου

Το βράδυ της Παρασκευής (20/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «VΙΝΥΛΙΟ» έγινε ένα πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα της εκπομπής με τον Αντώνη Κανάκη και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν διστάζει να πεί οτιδήποτε στον αέρα της εκπομπής, όπως με την ατάκα του που είχαν κοκκαλώσει όλοι στο πλατό (δείτε το εδώ).

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το “VINYLIO” ρίξει αυλαία ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές το μήνυμα που του έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Μου έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου το εξής μήνυμα: “Όταν κάποιος δημοσιογράφος τον εκνεύριζε, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος έβγαζε κάρτα. Η κίτρινη σήμαινε πως δεν θα του έδινε ξανά συνέντευξη για ένα μήνα και η κόκκινη για έξι μήνες. Έχω φάει δύο κίτρινες"», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να ξεσπάνε σε γέλια.