Dragons' Den: «Βρέθηκα στο δρόμο από τους γιους μου» - "Λύγισαν" ένας ένας οι επενδυτές

Η ιστορία διαγωνιζόμενου που τους "πάγωσε"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Dragons' Den: «Βρέθηκα στο δρόμο από τους γιους μου» -

Το βράδυ της Παρασκευής 24/2 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του επιχειρηματικού σόου του ΑΝΤ1, Dragons' Den (δείτε εδώ το ποσό που παίρνουν οι δράκοι), και σε αυτό εμφανίστηκε ένας παίκτης ο οποίος με την ιστορία του κατάφερε να κάνει τους κριτές να "λυγίσουν".

Πρόκειται για τον Γιάννη Φωτακόπουλο από την Πάτρα, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα για να βρει κάποιον να συνεχίσει την οικογενειακή του επιχείρηση, παρουσιάζοντας την πατενταρισμένη σκόνη καθαρισμού του. Ξεκίνησε, λοιπόν, λέγοντας στους τέσσερεις επενδυτές: «Αυτό που ζητάω είναι 6.000.000 για το 100% της πατέντας μου, του του FJ Powder».

Ρίγη συγκίνησης στο Dragons' Den με διαγωνιζόμενο

Και στη συνέχεια άρχισε να εξιστορεί τι συνέβη στη ζωή του: «Μου έχουν συμβεί κάποια ευτράπελα από τους δικούς μου ανθρώπους οπότε δεν με ενδιαφέρει να το κρατήσω για να το δώσω στους μέλλοντες. Είχα ένα εργοστάσιο στην Πάτρα που ήταν με ένα προσωπικό γύρω στα 30 άτομα, υπερλούξ όλα και κάποια στιγμή έδωσα μερίδιο στους γιους μου. Μετά από χρόνια ήρθε η σειρά μου για να συνταξιοδοτηθώ. Όταν έκανα τη σύνταξη, βρέθηκα στο δρόμο από τους γιους μου», ομολόγησε.

Dragons' Den Γιάννης Φωτακόπουλος

«Το εργοστάσιο το πήραν οι γιοι μου με πλάγιους τρόπους. «Όταν έπρεπε να βγω στη σύνταξη, έπρεπε να μεταφέρω όλη την εταιρεία στους γιους και μόλις την μετέφερα, μετά από δυο μήνες, μου κλείδωσαν την πόρτα. Δεν κατάλαβα και γω καν πως βρέθηκα στο δρόμο. Ήταν μια παγίδα, θα την χαρακτηρίσω, μεταξύ των δύο γιων που έχω, της μιας νύφης μου που ήταν μέσα στην επιχείρηση και της πρώην συζύγου μου», κατέληξε.

Παρά, όμως, την συγκινητική ανταπόκριση των επενδυτών στα λόγια του, κανείς τους δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του διαγωνιζόμενου.