Dragons' Den: «Έφυγα! Τέλος! Άντε γεια» - Φανερά εκνευρισμένος ο Πολ Ευμορφιάδης αποχώρησε από το πλατό του ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Dragons' Den: «Έφυγα! Τέλος! Άντε γεια» - Φανερά εκνευρισμένος ο Πολ Ευμορφιάδης αποχώρησε από το πλατό του ΑΝΤ1

Αρκετά επεισοδιακό ήταν απόψε (24/2) το Dragons' Den, καθώς μετά την ιστορία του διαγωνιζόμενου που έκανε τους επενδυτές να "λυγίσουν" ένας ένας (δείτε εδώ τι συνέβη), ακολούθησε ένας "παίκτης" ο οποίος έκανε τους "κριτές" να λογομαχήσουν τόσο έντονα που ο ένας από αυτούς κατέληξε να αποχωρεί από το πλατό μέσα στα νεύρα.

Ο λόγος για την Μαρία Χατζηστεφανή και τον Πολ Ευμορφιάδη. Τόσο η πρόεδρος της Rodial Group όσο και ο δεύτερος, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την ιδέα που τους παρουσίασε ο διαγωνιζόμενος σχετικά με παιχνίδι που θα υποστήριζε και την γραφή braille. Αμέσως, όμως, ο επενδυτής το ξανασκέφτηκε και δήλωσε πως τελικά δεν θα καταθέσει πρόταση γι' αυτό και η πρώτη ήταν η μόνη που εξέφρασε την δική της πρόταση.

Αποχώρησε έξαλλος από το Dragons' Den ο Πολ Ευμορφιάδης

Όταν όμως ο διαγωνιζόμενος δεν την δέχθηκε και πήγε να φύγει από το πλατό του ΑΝΤ1, ο Πολ Ευμορφίδης έσπευσε να τον αγκαλιάσει, κάτι που παραξένεψε ιδιαίτερα την Μαρία Χατζηστεφανή.

«Τι να πω, Πολ! Είχες βγει πριν από δέκα λεπτά και τώρα τελευταία στιγμή αγκαλιάζεστε; Τι πράγματα είναι αυτά;», αναφώνησε τότε η επενδύτρια.

«Το ένα πράγμα είναι το συναίσθημα και το άλλο είναι η λογική. Εγώ είμαι λοιπόν παρορμητικός άνθρωπος, για να το ακούσετε όλοι και δουλεύω με το συναίσθημα», της απάντησε ο Πολ Ευμορφίδης για να δηλώσει ο Χάρης Βαφειάς, με τη σειρά του: «Τον κανόνα του παιχνιδιού όμως δεν τον έχω φτιάξει εγώ. Δεν μπορούμε να λέμε πρώτα εκτός και μετά εντός».

«Δεν θέλω κανόνες γιατί μπορώ και να φύγω! Την κοπανάω! Έφυγα! Τέλος! Δεν θέλω κανόνες, δεν μπαίνω σε κανόνες. Τέλος για σήμερα, θα τα πούμε άλλη φορά. Λοιπόν, άντε γεια», σημείωσε χαρακτηριστικά έτσι ο πρώτος αποχωρώντας εξοργισμένος από το πλατό.

Dragons' Den διαγωνιζόμενος