«Τελειώνω φέτος! Το έχουμε συμφωνήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου» - Αποχωρεί από την Γη της Ελιάς και το ανακοίνωσε στον αέρα του ΑΝΤ1

«. Αυτή ήταν η καλύτερη λύση και για προσωπικούς μου λόγους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τελειώνω φέτος! Το έχουμε συμφωνήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου» - Αποχωρεί από την Γη της Ελιάς και το ανακοίνωσε στον αέρα του ΑΝΤ1

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε ηθοποιός τη σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα πολύ αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό, ο οποίος θα χωρίσει την αγαπημένη του και θα τα φτιάξει με μια άλλη.

Όταν λοιπόν, βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1, ανακοίνωσε πως φέτος είναι η τελευταία σεζόν που τον βλέπουμε στη σειρά, καθώς συμφώνησε να αποχωρήσει και να μην βρίσκεται στην τρίτη.

Αυτός αποχωρεί από την Γη της Ελιάς

«Στη Γη της ελιάς για μένα είναι η τελευταία σεζόν. Τελειώνω φέτος και αυτό είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου και το έχουμε συμφωνήσει. Αυτή ήταν η καλύτερη λύση και για προσωπικούς μου λόγους που πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Τα γυρίσματα γίνονται και στη Μάνη και στην Αθήνα αλλά πηγαίνουμε πολύ και στην Κύπρο».

«Ήμουν αρκετά έτοιμος με την κάμερα και δεν είχα το συνηθισμένο του να φρικάρω επειδή υπάρχει μια κάμερα εκεί πέρα. Δεν φρίκαρα ιδιαίτερα αλλά οι πρώτες μου σκηνές ήταν με τον Τάσο Ιορδανίδη και τον Πασχάλη Τσαρούχα, πάω στο σετ ολοκαίνουργιος και φρέσκος χωρίς να έχω ξαναπεί ατάκα στη ζωή μου. «Παναγία μου, Χριστέ μου κάντε να πάνε όλα καλά» λέω και δεν με έκαναν ούτε στο τόσο να νιώσω άσχημα. Ίσα ίσα που με βοήθησαν, μου είπαν καλά λόγια, με εμψύχωσαν και με το που τελείωσε η πρώτη μου σκηνή είπα πως από δω και πέρα αυτό είναι η ζωή μου».

«Αυτή τη στιγμή, αν πάνε όλα καλά, θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ναι. Ο στόχος μου είναι να πάω σε μια δραματική σχολή. Τρελαίνομαι με αυτό και πηγαίνω στη δουλειά χωρίς να νιώθω ότι πάω στη δουλειά. Αυτό είναι πολύ βασικό γιατί στις προηγούμενες μου δουλειές, πολλές φορές έλεγα το προηγούμενο βράδυ «ποιος πάει, αύριο, για δουλειά». Τώρα όμως πάω και είμαι χαρούμενος, νιώθω ότι κάτι δημιουργώ και αυτό ήθελα να κάνω ούτως ή άλλως και το γνώριζα από μικρός», αποκάλυψε ο Ραφάηλ Καρυωτάκης.

Δείτε επίσης εδώ, το σημερινό 28/2 επεισόδιο της Γης της Ελιάς, πρώτοι από όλους!

Ραφαήλ Καρυωτάκης Γη της Ελιάς The 2night show

Οι ερωτικές σκηνές που τον δυσκόλεψαν

«Τελειώνω το σχολείο και είχα φάει μία πετριά ότι θέλω να γίνω μοντέλο. Ήμουν σε πρακτορείο, έκανα κάποιες δουλειές αλλά δεν μου άρεσε καθόλου και το έβαλα στην άκρη. Απογοητεύτηκα αλλά όταν το σκέφτομαι τώρα απλά δεν ήμουν έτοιμος, θέλει γερό στομάχι. Δεν το άφησα επειδή δεν είχα δυνατό στομάχι απλά δεν μου ταίριαζε, δεν κόλλαγα. Ταυτόχρονα δούλευα σε ένα ίντερνετ καφέ βράδυ και πήγαινα σχολή το μεσημέρι.

Πριν γίνει το Tik Tok, λεγόταν musically, το είχα κατεβάσει και είδα ένα trend και ξεκίνησε να πηγαίνει καλά. Οι followers ξεκίνησαν να αυξάνονται στην καραντίνα όπου έγινε πανικός. Τώρα έχω 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους. Ήμουν στην αρχή στην Αγγλία, οπότε το κοινό μου είναι global. Όταν γύρισα στην Ελλάδα ξεκίνησα να συνεργάζομαι με την Panic. Όταν έκανα το πρώτο μου συμβόλαιο, είχα εντυπωσιαστεί», ανέφερε αρχικά ο Ραφαήλ Καρυωτάκης.

«Στην αρχή πήγα στην Κύπρο και έπρεπε να προσαρμοστώ σε πολλά. Δεν ήξερα τίποτα, κανέναν και έπρεπε να το κάνω σωστά. Ο ρόλος μου, μου ήταν δύσκολο γιατί ήταν ένας μαζεμένος άνθρωπος ακόμα και με την κοπέλα του δεν έκανε ποτέ κίνηση, έπρεπε να βρω τον χαρακτήρα του. Οι ερωτικές σκηνές ήταν δύσκολες, η αρχή για μένα ήταν δύσκολη. Σκεφτόμουν μήπως ακουμπήσω κάπου που δεν πρέπει. Με τη Στέφανη την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, ήταν και η πρώτη μας ερωτική σκηνή. Βάλαμε όρια με τη Στέφανη, μιλήσαμε, της είπα ότι δεν ξέρω πώς να το κάνω, μου είπε και το πήγαμε χαλαρά», εξομολογήθηκε.