Γη της Ελιάς: Χωρίζουν και τα φτιάχνουν με άλλους! Εκείνη κάνει σχέση με τον Πότη

Αυτό και αν είναι ανατροπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Χωρίζουν και τα φτιάχνουν με άλλους! Εκείνη κάνει σχέση με τον Πότη

Μπορεί στην Γη της Ελιάς οι εξελίξεις να είναι δραματικές, ωστόσο έχουμε και τις λίγο πιο απολαυστικές σκηνές. Πρόκειται για τις ερωτικές στιγμές των πρωταγωνιστών, αλλά και τις στιγμές εκείνες που οι χαρακτήρες κάνουν χιούμορ. Ένας από τους χαρακτήρες αυτούς είναι ο Πότης που χθες έγινε viral στο twitter.

Όπως γράφεται στο διαδίκτυο, ο Πότης στα επόμενα επεισόδια θα βρεθεί στο επίκεντρο κάποιων εξελίξεων, καθώς θα βρει και εκείνος επιτέλους τον έρωτα γιατί μέχρι στιγμής όλοι γύρω του ερωτευόντουσαν εκτός από αυτόν.

Αυτή κάνει σχέση με τον Πότη στην Γη της Ελιάς σύμφωνα με τα spoilers

Στο σημερινό 20/2 επεισόδιο της Γης της Ελιάς (διαβάστε το εδώ πριν προβληθεί) ένα ζευγάρι χωρίζει μετά από καβγά που θα έχει λόγω διαφορετικών απόψεων και όπως γράφτηκε εκείνος θα προχωρήσει στην ζωή του.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα και την Άννα οι οποίοι σε συζήτηση που θα έχουν για την συγκατοίκηση τους και το γάμο τους θα έρθει ρήξη και θα είναι είναι τόσο μεγάλη που να φέρει το τέλος της σχέσης τους.

Γη της Ελιάς Πότης Άννα

Όταν μάθει για το χωρισμό του λοιπόν η Ειρήνη, θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Θα τον προσεγγίσει και θα προσπαθήσει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Λίγο πριν το τέλος της σειράς παντρεύονται

Βέβαια, ο Λεωνίδας είναι ακόμη ερωτευμένος με την Άννα και δεν μπορεί να την ξεπεράσει, γεγονός που θα αντιληφθεί η Ειρήνη και θα καταρρακωθεί.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η Άννα με τον Πότη θα έρθουν πολύ κοντά, όχι φιλικά, αφού ήδη είναι σαν κολλητοί φίλοι, αλλά ερωτικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τους δούμε και μαζί ή να τους δούμε να ζουν ένα μικρό ειδύλλιο, αφού υπάρχει περίπτωση Άννα και Λεωνίδας να τα ξαναβρούν.