Γη της Ελιάς (20/2): «Αν δεν σ 'αρέσει στρίβε» - Χωρίζουν απόψε λίγο πριν τα φτιάξει με άλλη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς (20/2): «Αν δεν σ 'αρέσει στρίβε» - Χωρίζουν απόψε λίγο πριν τα φτιάξει με άλλη

Συγκλονίζουν τα νέα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς. Απόψε 20/2 θα παρακολουθήσουμε έναν χωρισμό, ενώ η Μαργαρίτα θα διώξει από το σπίτι τον Αλέξη, καθώς θα του πει πως φοβάται μην το σκοτώσει σε κάποιο ξέσπασμα θυμού του.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως αύριο 21/2 η σειρά δεν θα βγει στον αέρα του MEGA - δείτε εδώ ποιο πρόγραμμα θα προβληθεί στη θέση της.

Οι σημερινές 20/2 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Στο μεταξύ οι τελευταίες εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές και το πρόβλημα για μια ακόμη φορά δεν εντοπίζεται. «Δεν μπορώ να καταλάβω. Σίγουρα θα πρέπει να κάνεις και κάποιες άλλες εξετάσεις για να έχουμε μια πλήρη εικόνα», της λέει η Αντιγόνη, αλλά η Μαρίνα ούτε που να το ακούσει: «Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα. Εχω πάει σε όλους τους γιατρούς, τέλος!», της ξεκαθαρίζει και αυτή τη φορά είναι ανένδοτη, ενώ τα συμπτώματά της χειροτερεύουν.

Παράλληλα η Ιουλία εκφράζει στη Μυρτάλη τις ανησυχίες της για τη σχέση της με τον Αλέξη: «Δεν μου φαίνεται και τόσο σόι ο γιός της Μαργαρίτας. Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή», ισχυρίζεται και η Μυρτάλη δεν συμμερίζεται τη γνώμη της και μάλιστα την αντιμετωπίζει σχεδόν επιθετικά: «Δεν σε ρώτησα Ιουλία και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου», της απαντάει. Στο μεταξύ η Αννα και ο Λεωνίδας, μετά τον καβγά τους για τον Αποστόλη, τελικά χωρίζουν, ενώ μετά από λίγες ημέρες θα τα φτιάξει όπως λένε τα spoils με άλλη (δείτε εδώ με ποια)! Η Βασιλική παρατηρεί ότι ο Φίλιππος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ειρήνη και δείχνει να νοιάζεται για εκείνη.

Η Μαργαρίτα συγκρούεται πολύ έντονα με τον Αλέξη και, όταν αυτός δεν αποδέχεται τους όρους της, τον πετάει έξω από το σπίτι: «Φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ μέσα. 'Η θα συμμαζευτείς ή ξέχασέ με», του λέει.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Λίγο πριν το τέλος της σειράς παντρεύονται

Οργή και θρήνος! Βρίσκει τραγικό θάνατο για να αποχωρήσει από την σειρά

Ακόμη ένα πρόσωπο της σειράς λέγεται πως δεν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν γης Γης της Ελιάς. Για να αποχωρήσει λοιπόν, πρέπει να δούμε και το τέλος του. Πολλά έχουν ειπωθεί για το τι θα του συμβεί στο φινάλε. Κάποιοι αναφέρουν πως θα μπει φυλακή, άλλοι όμως λένε πως θα βρει τραγικό θάνατο.

Ο λόγος για τον Δημοσθένη, ο οποίο κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσει για το κακό που έχει κάνει στην οικογένεια του, αφού είναι ο λόγος που δολοφονήθηκε ο γιος του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, ο ρόλος του θα πληρώσει, αφού η αστυνομία βρίσκεται όλο και περισσότερο κοντά στα ίχνη του και το κύκλωμα ναρκωτικών, αφού η Δήμητρα, προσπαθεί να ανακαλύψει πως πέθανε ο Κίμωνας.

Βέβαια, λέγεται πως στο τέλος θα πέσει και μαχόμενος σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, βρίσκοντας έτσι τραγικό θάνατο.

Γη της Ελιάς τέλος Δημοσθένη