Δυστυχώς: Εκτός συχνότητας MEGA η Γη της Ελιάς

Ποια ημέρα δεν θα προβληθεί τη νέα εβδομάδα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυστυχώς: Εκτός συχνότητας MEGA η Γη της Ελιάς

Μερικές αλλαγές βλέπει το MEGA, οι οποίες επηρεάζουν την επιτυχημένη σειρά Γη της Ελιάς. Από τη νέα εβδομάδα, μια ημέρα θα βρίσκεται εκτός συχνότητας του σταθμού και εμείς γνωρίζουμε το λόγο.

Ήδη την εβδομάδα που μας πέρασε, την Τετάρτη το επεισόδιο δεν προβλήθηκε, ωστόσο, έπαιξε την Πέμπτη με διπλό επεισόδιο για να αναπληρωθεί η ημέρα και να μην μείνουν πίσω οι εξελίξεις.

Αυτή την ημέρα δεν θα παίξει η Γη της Ελιάς

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Τετάρτη 22/2 θα προβληθεί η σπουδαία αναμέτρηση Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι ζωντανά από το MEGA.

Τον Μάρτιο έρχονται και θα καθηλώνουν το ανδρικό κοινό, οι πιο καυτές ρεβάνς με Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης του UEFA Champios League.

Δείτε όμως, όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πρώτοι εδώ, πριν αυτά προβληθούν!

Το αυριανό 19/2 επεισόδιο!

Η Αννα πλευρίζει την Αναστασία με σκοπό να τη φέρει πιο κοντά στον Αποστόλη, θεωρώντας πως θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι. Ωστόσο ο Λεωνίδας έχει αντίθετη άποψη: «Πας καλά, ρε Αννα; Τι κάνεις;», της λέει και η διαφωνία τους καταλήγει σε έναν μεγάλο καβγά. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης εξηγεί στην Ασπασία πως η περίοδος χάριτος, λόγω πένθους, έληξε: «Ασπασία, πάει τέλειωσε, απαιτώ να γίνουν τα πράγματα όπως πρώτα, το κατάλαβες;», της τονίζει, όμως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να πιεστεί: «Να γίνουν όπως πριν; Ακούς τι λες; Τι είναι ίδιο με πριν; Μπορείς να μου φέρεις πίσω τον γιο μου; Μόνο τότε θα γίνουν όλα όπως πριν», του απαντάει.

Η Αθηνά σοκάρεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντι στη Μαργαρίτα, ενώ την ίδια ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και μια άγνωστη γυναικεία φωνή απειλεί τον Αλέξη: «Ξέρω τα πάντα και θα σε καταγγείλω στην αστυνομία» και εκείνος πανικοβάλλεται. Στο μεταξύ οι τελευταίες εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές και το πρόβλημα για μια ακόμη φορά δεν εντοπίζεται.

Διαβάστε επίσης: Την παρατάει σύξυλη λίγο πριν το γάμο και τα φτιάχνει με άλλη