"Αναμπουμπούλα" στο ΣΚΑΪ: Διπλή αποχώρηση; Τους τάζουν πολλά μηδενικά!

Για ποιους χτυπά η καμπάνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το τελευταίο διάστημα τα κανάλια βρίσκονται σε "αναμπουμπούλα", καθώς έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν σχετικά με τις εκπομπές και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται σε αυτά. Οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει ήδη για την Ελεονώρα Μελέτη στο MEGA (δείτε εδώ τι συνέβη), ενώ έχουν γίνει σημαντικές αποκαλύψεις για την Ελένη Τσολάκη και την συνεργασία της με το OPEN.

Έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, πληροφορίες και για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, οι οποίες αφορούν δύο παρουσιαστές, έναν από την πρωινή και καθημερινή ζώνη και έναν από εκείνη του Σαββατοκύριακου. Και τα δύο πρόσωπα, όμως, σχετίζονται με τον τομέα της ενημέρωσης.

Σε "αναβρασμό" ο ΣΚΑΪ με δύο παρουσιαστές

Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά και τον Δημήτρη Οικονόμου. Όσον αφορά τον πρώτο, έχει γίνει γνωστό πως έχει δεχθεί πρόταση από πολύ μεγάλο κανάλι το οποίο θέλει να τον εντάξει στο πρόγραμμά του, αλλά ο ίδιος ακόμη είναι σκεπτικός και θέλει να ακούσει τι έχει να του αντιπροτείνει ο ΣΚΑΪ πριν πάρει κάποια απόφαση.

Σχετικά με τον δεύτερο, "έσκασε" η είδηση πως έχει δεχθεί και ο ίδιος πρόταση από αντίπαλο κανάλι και αυτή συνοδεύεται από πολλά μηδενικά, αλλά ούτε εκείνος είναι σε θέση να απαντήσει ακόμα. Και στις δύο περιπτώσεις, παρόλα αυτά, έχει ξεκαθαριστεί πως θα ήθελαν να γνωρίζουν τι θα γίνει και να κλείσουν οι συμφωνίες πριν το Πάσχα και τις εκλογές.

Τι θα συμβεί με τον Άκη Παυλόπουλο

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε το πρωί της Τρίτης 28/2 τον Άκη Παυλόπουλο στο αμάξι του και ο ίδιος έκανε μερικές δηλώσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, μιας που είναι η περίοδος κατά την οποία τα κανάλια βρίσκονται σε "αναβρασμό" και σχεδιάζουν τι θα συμβεί του χρόνου στα πλατό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Σήμερα", λοιπόν, εξήγησε τι αναγράφεται στο συμβόλαιό του με το ΣΚΑΪ, ενώ όταν ρωτήθηκε για την αντικατάσταση της Ντόρας Κουτροκόη (δείτε εδώ γιατί είχε "σφαχτεί" με την Καινούργιου) την οποία απομάκρυνε χωρίς προειδοποίηση ο τηλεοπτικός σταθμός πριν από λίγους μήνες, η αντίδρασή του ήταν πολύ αμήχανη.

«Εμένα το συμβόλαιό μου λήγει σε δύο χρόνια, οπότε νομίζω ότι θα είμαστε μαζί με τον κύριο Οικονόμου αλά μπρατσέτα», αρκέστηκε να δηλώσει ο παρουσιαστής και αρνήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο προσθήκης τρίτου προσώπου στην παρουσίαση της εκπομπής του μετά την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη.

«Εγώ νομίζω ότι πιο εύκολα θα φύγει από τον ΣΚΑΪ ο κύριος Αλαφούζος παρά ο Δημήτρης Οικονόμου», σχολίασε μετά την προβολή του βίντεο χαριτολογώντας ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ.