ΕΡΤ: Πρώην παίκτης του Survivor μπαίνει στην σειρά "Τα καλύτερα μας χρόνια"

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΕΡΤ: Πρώην παίκτης του Survivor μπαίνει στην σειρά

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 15/3 ένας πρώην παίκτης του πρώτου Survivor στην Ελλάδα ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα νέα επαγγελματικά σχέδια του. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και τα... κοπλιμέντα του στην Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, κατά την είσοδό του στο πλατό, έκανε τον σταυρό του, λέγοντάς της έτσι μια ατάκα που την έφερε όμως σε αμηχανία.

«Γιατί σταυροκοπήθηκες που με είδες;» ρώτησε η όμορφη παρουσιάστρια με εκείνον να απαντά: «Γιατί είσαι πολύ όμορφη και είναι και οι μέρες νηστίσιμες». Η παρουσιάστρια τον κοίταξε κάπως περίεργα και προτίμησε να προσπεράσει το σχόλιο του, αποκαλύπτοντας πως έχει πει στους συνεργάτες της πως ο ηθοποιός επιθυμεί να έρχεται στο πλατό.

Ο λόγος για τον Ηλία Βαλάση (δείτε εδώ την ερώτηση που του έκαναν και αποχώρησε άρον άρον από τις κάμερες).

Η αποκάλυψη του Ηλία Βαλάση για την εισβολή του στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Μάλιστα, στην συνέχεια της συζήτησής τους, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα μπει στην σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο καθώς έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα.

«Είναι εκπληκτικά στα γυρίσματα. Είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι. Η κυρία του κάστινγκ με πρότεινε και με δέχτηκαν αμέσως χωρίς να πει για το Survivor. Έκανα τον μάνατζερ, ένα λαμόγιο, άνοιξα και το πουκάμισο να φανεί λίγο τρίχα, πήρα κι ένα πούρο. Πρέπει να χαθείς στον ρόλο», αποκάλυψε ο Ηλίας Βαλάσης για τον χαρακτήρα που υποδύεται.