Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show

Οι αποψινοί 15/3 του καλεσμένοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show

Απόψε, Τετάρτη 15/3 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στις 23:30 στο «The 2Night Show» δύο λαμπερούς καλεσμένους που θα μιλήσουν για όλους και για όλα -δείτε εδώ τι αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ο παρουσιαστής πριν μερικές μέρες κι έμειναν όλοι κάγκελο.

Οι αποψινοί 15/3 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Αρχικά, υποδέχεται τον Θοδωρή Φέρρη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράζεται τις ανησυχίες, τις σκέψεις του και τις ανατροπές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του. Γιατί νιώθει «άβολα» με τα συναισθήματα χαράς που βιώνει; Ποια περίοδο της ζωής του, υπήρξε ανώριμος και αυτοκαταστροφικός; Πώς αντιμετωπίζει τους φόβους του; Γιατί ταυτίστηκε με το τραγούδι του «Φίλοι δεν ήμασταν ποτέ»; Πώς νιώθει που θα βρεθεί, μετά από 20 χρόνια, στο «Ποσειδώνιο», όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι; Μεταξύ άλλων, μας χαρίζει αγαπημένες του επιτυχίες, αποκαλύπτει άγνωστες πλευρές του, και ανταγωνίζεται τον Γρηγόρη, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για… γερά «πνευμόνια».

Οι αποψινοί 15/3 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show 

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και η Γιούλη Τσαγκαράκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, με τα «διαφορετικά πρόσωπα», μιλάει για το όνειρο που είχε από μικρή να ακολουθήσει την υποκριτική, ενώ αναφέρεται και στα εμπόδια που συνάντησε στην πορεία της, αλλά και στην επιμονή της, που στο τέλος την αντάμειψε. Πόσες φορές την «έκοψαν» στις εξετάσεις, μέχρι να καταφέρει να μπει στο Εθνικό Θέατρο; Γιατί η τηλεόραση άργησε να έρθει στη ζωή της; Πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη και γιατί αντιπαθούσε τη «θεία Σταματίνα», στη σειρά «Σέρρες»; Μεταξύ άλλων, μιλάει για την εκμάθηση της νοηματικής γλώσσας, περιγράφει τη σκληρή «Σύρμω», που υποδύεται στον «Παράδεισο των Κυριών», και τέλος, αναφέρεται στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «42497», όπου πρωταγωνιστεί.

Οι 15/3 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show