Super Κατερίνα: Γενέθλια για την Έλενα Πολυκάρπου - Η on air έκπληξη και η τρυφερή εξομολόγηση του Μικρούτσικου

«Όποτε είμαι στην εντατική ακούω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: Γενέθλια για την Έλενα Πολυκάρπου - Η on air έκπληξη και η τρυφερή εξομολόγηση του Μικρούτσικου

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή 163 μέρα για την Έλενα Πολυκάρπου, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της και φυσικά οι συνεργάτες της στην εκπομπή Super Κατερίνα δεν θα μπορούσαν να μην της ετοιμάσουν μια γλυκιά έκπληξη.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα καρφιά του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Σπύρο Μπιμπίλα, μια εντυπωσιακή τούρτα εισέβαλε στο πλατό, με την εορτάζουσα να σβήνει τα κεράκια, ούσα αγκαλιασμένη με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αφού πρώτα της ευχήθηκε όλη η ομάδα, αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αποκάλυψε πως η Έλενα Πολυκάρπου τον στήριξε όσο κανείς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

«Όποτε είμαι στην εντατική ακούω "από κάτω είναι η Έλενα, από κάτω είναι η Έλενα". Την αγαπάμε πολύ!», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Ενδιαφέρεται για όλους, αν πάθουμε κάτι και πάμε στο νοσοκομείο από κάτω είναι η Έλενα, ενδιαφέρεται για όλους».

«Υπομονή στον σύζυγό σου, υπομονή», είπε γελώντας ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η έκπληξη της Super Κατερίνας για τα γενέθλια της Έλενας Πολυκάρπου

Αυτός είναι ο σύζυγός της

Η Έλενα Πολυκάρπου είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον Πέτρο Πάλλη και είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά τους, Βασιλική και Μάριο, τα οποία είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Ο μικρός Μάριος, μάλιστα, έχει το όνομα του πατέρα της δημοσιογράφου ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών, ενώ η δημοσιογράφος είχε μοιραστεί στο παρελθόν τη δυσκολία της να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της, το Μάριο και είχε εξομολογηθεί την εμπειρία της με την εξωσωματική γονιμοποίηση, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Είχε αγοράσει τα απαραίτητα φάρμακα, αλλά τελικά δεν τα χρειάστηκε ποτέ, αφού έμαθε ότι είναι έγκυος τρεις μέρες αφότου είχε αγοράσει τα φάρμακα.

Πολυκάρπου σύζυγος