«Δεν μου αρέσει να λέω δημόσια “είμαι γκέι”» - Συγκινημένοι Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος με την εξομολόγησή του στο Στούντιο 4

«Δεν έκρυψα ποτέ αυτό που μπορεί να ήμουν αλλά δεν βγήκα με σημαίες να ουρλιάζω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μου αρέσει να λέω δημόσια “είμαι γκέι”» - Συγκινημένοι Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος με την εξομολόγησή του στο Στούντιο 4

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3 ο Δημήτρης Παπάζογλου. Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος ήταν άκρως αποκαλυπτικός και δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μακρά πορεία του στον χορό, στις μεγάλες συνεργασίες του αλλά και στη σχέση του με τους γονείς του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήταν πολύ στενά συνδεδεμένος με τη μητέρα του αλλά όχι και με τον πατέρα του ενώ μίλησε και για το κομμάτι της σεξουαλικής του ταυτότητας.

«Για τη μητέρα μου ήμουν το παιδί, ο άντρας και ο αδερφός της» είπε αρχικά και τόνισε πως βίωσε την απόρριψη του πατέρα του όταν τους εγκατέλειψε και δεν τον αναγνώρισε -δείτε εδώ όσα έχει αναφέρει για την σχέση τους.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Παπάζογλου για την σεξουαλικότητά του

Λίγο αργότερα, αναφέρθηκε στον σεξουαλικό του προσανατολισμό και το γεγονός ότι ποτέ δεν τον έκρυψε.

«Δεν έκρυψα ποτέ αυτό που μπορεί να ήμουν αλλά δεν βγήκα με σημαίες να ουρλιάζω. Δεν μ΄αρέσει να λέω δημόσια “ξέρετε, εγώ είμαι γκέι”. Ε και; Ένας straight λέει εγώ είμαι straight; Και επίσης οι άνθρωποι που με έχουν θαυμάσει και έχουν πληρώσει ένα εισιτήριο και τους έχω γοητεύσει για οτιδήποτε έχω κάνει στην πορεία μου δεν μπορώ να απομυθοποιώ αυτό που έχουν εισπράξει. Όταν ένας άνθρωπος με θαύμασε, επειδή με είδε να χορεύω και του δημιούργησα μία αίσθηση, δεν μπορώ να του πετάω έναν ρεαλισμό στη μούρη»

Όταν εμείς οι θεατρίνοι καλλιεργούμε το κοινό, δεν μπορούμε ταυτόχρονα να το γδέρνουμε αυτό που έχουμε καλλιεργήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπάζογλου.