Τα αλλάζει όλα ο ΣΚΑΙ - Η απόφαση για την Φαίη Σκορδα και το Πρωινό μας

Έρχονται ανατροπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα αλλάζει όλα ο ΣΚΑΙ - Η απόφαση για την Φαίη Σκορδα και το Πρωινό μας

Αλλαγές θέλει να κάνει ο ΣΚΑΙ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με σκοπό να ανανεώσει το πρόγραμμα του και να "παίξει" πιο στρατηγικά απέναντι στον ανταγωνισμό. Ήδη στην ομάδα του έχει πάρει δυο δυνατά πρόσωπα, τον Μάρκο Σεφερλή και τον Χρήστο Φερεντίνο.

Από τη νέα σεζόν λοιπόν, αναμένεται να γίνουν πολλές αλλαγές στις ώρες που θα προβάλλονται οι εκπομπές του και σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην Real news, δεν θα έχουν καμία σχέση με φέτος.

Οι αλλαγές που θα κάνει ο ΣΚΑΙ και πως επηρεάζουν την Σκορδά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, το κανάλι σκοπεύει να ποντάρει ξανά στην πρωινή ενημέρωση. Τι σημαίνει αυτό; Σκέφτονται την επαναφορά των Αταίριαστων στις 10 το πρωί. Αυτό σημαίνει πως το Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά θα μεταφερθεί. Συγκεκριμένα, ενδέχεται με έναρξη στις 11:30 να διαρκεί μέχρι τις 14:00 με μισή ώρα στον αέρα παραπάνω (δείτε ωστόσο πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Για την συνέχεια σκέφτονται την Ζήνα Κουτσελίνη για τις 15:00 και μάλιστα έχουν γίνει κάποιες επαφές με την παρουσιάστρια η οποία μέχρι τέλος αυτής της σεζόν ανήκει στο Star.

Θα ακολουθεί ο Μάρκος Σεφερλής (δείτε τα 2 προγράμματα που θα παρουσιάσει) και μετά ο «Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Μάρκο Σεφερλή

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις», αναγράφει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Μάρκος Σεφερλής