Με διπλή παρουσία στον ΣΚΑΙ ο Μάρκος Σεφερλής - Μια εκπομπή και μια σειρά

Το νέο του επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με διπλή παρουσία στον ΣΚΑΙ ο Μάρκος Σεφερλής - Μια εκπομπή και μια σειρά

Σαν βόμβα έσκασε πριν από μερικές μέρες η μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, κάτι που δεν περίμενε κανείς μιας και ακόμα προβάλλονται επεισόδια του 5x5 στον ΑΝΤ1 -δείτε εδώ ποια εκπομπή θα πάρει την θέση του 5Χ5.

Με διπλή παρουσία στον ΣΚΑΙ ο Μάρκος Σεφερλής

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες μέρες από την εφημερίδα Real Life, ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσει το απογευματινό τηλεπαιχνίδι «Η μαμά σου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική μου» από τις 17:00-19:00, από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής θα εμφανίζεται και τα Σαββατοκύριακα.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως θα προβάλλονται οι θεατρικές του παραστάσεις από το παρελθόν, των οποίων έχει εκείνος όλα τα δικαιώματα ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να υπάρχει και δεύτερη εκπομπή στα σκαριά και συγκεκριμένα μια ελληνική σειρά, η οποία αν όλα πάνε καλά, θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Η εν λόγω σειρά φαίνεται πως θα είναι οικογενειακή, με αρκετούς πρωταγωνιστές και θα προέρχεται η βασική της ιδέα από σειρά της λατινικής Αμερικής.

Με διπλή παρουσία στον ΣΚΑΙ ο Μάρκος Σεφερλής 
NDP

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΙ προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής, μιλώντας στην κάμερα της της εκπομπής “Super Κατερίνα” και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Θα τα πω όλα όταν έρθει η στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Προσπαθώ πάντα να κάνω ωραία πράγματα που να αγαπιούνται από τον κόσμο. Μέχρι εδώ όμως, όταν είναι να πω περισσότερα θα πω» αρκέστηκε να πει ο Μάρκος Σεφερλής,

Αμέσως μετά, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μια πληροφορία που της ήρθε την ώρα που η εκπομπή της ήταν στον “αέρα”. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, ήρθε όταν τα διοικητικά στελέχη του σταθμού ακύρωσαν δυο ραντεβού που είχαν μαζί του.