Σπίτι με το Mega highlights 1/4: Αποκαλύψεις στον "αέρα"! Τα κλάματα της Δημητρίου και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπίτι με το Mega highlights 1/4: Αποκαλύψεις στον

Ένα απολαυστικό γεμάτο αποκαλύψεις Σπίτι με το Mega, παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 1/4. Έγιναν αποκαλύψεις από σπουδαίες τραγουδίστριες, ενώ ακούσαμε μοναδικές ερμηνείες, τόσο από την Άντζελα Δημητρίου όσο και από άλλες τραγουδίστριες.

Τα 1/4 highlights του Σπίτι με το Mega

«Ο πατέρας μου χτύπαγε την μάνα μου!» - Σοκάρει η Δημητρίου με την οικογένεια της

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία, όπου ήταν αρκετά δύσκολα ειδικά με τον πατέρα της, ο οποίος χτυπούσε την μητέρα της και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα - Το βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Απ’ όταν ήμουν 8 χρονών, ο πατέρας μου ήταν απών. Έλεγε πάντα “θα έρθω να σας δω”, δεν ερχόταν ή ερχόταν και έκανε διάφορες φασαρίες γιατί είχε πρόβλημα υγείας. Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε την μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρή και φοβόμουν πάρα πολύ, πιο πολύ για την μάνα μου.

Ήθελα να προστατεύσω την μητέρα μου και τότε πέρναγε πάντα η αστυνομία περιπολία και κάποια στιγμή ο πατέρας μου είχε πάρει την μητέρα μου την χτυπάει. “Βοήθεια, βοήθεια” φωνάζει η κακομοίρα», ανέφερε αρχικά.

«Έρχεται η αστυνομία, τον παίρνει και φυσικά τον πήγε μέσα για να του πει γιατί κάνει αυτό το πράγμα. “Εγώ είμαι τρελός, έτσι θέλω να κάνω” τους είπε και κάποια στιγμή ο πατέρας μου κλείστηκε στο Δαφνί. Ποτέ όμως δεν έγινε καλά.

Ο μπαμπάς μου ήταν έτσι. Ο μπαμπάς μου ήταν αυτός ο οποίος κάποιες φορές εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ το δικό μου όνομα, σε μεγάλο βαθμό. Έβγαινε στην τηλεόραση, έκρυβε το πρόσωπο του και έλεγε ότι “είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου”. Δεν ήταν όμως ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου, ήταν ο πατέρας της Αγγελικής Κιουρτσάκη», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Έλντα Πανοπούλου για Άντζελα Δημητρίου - «Τα πήρε στο κρανίο και μου έχωσε κάτι μπινελίκια»

Η Έλντα Πανοπούλου μοιράστηκε μια ξεχωριστή ιστορία από την παλαιότερη σκηνική τους συνεργασία.

«Η Άντζελα έχει παίξει συγκλονιστικά στο Δελφινάριο! Δεν έπαιξε απλώς στο Δελφινάριο, έπαιξε αφού τον προηγούμενο χρόνο έπαιζα εγώ και με μάλωνε γιατί εγώ έκανα ένα νούμερο για εκείνη. Για ποιον άλλον θα έκανα νούμερο στο Δελφινάριο; Τα νούμερα της επιθεώρησης, όπως ξέρεις, πραγματεύονται τους ανθρώπους τους επώνυμους, τους διάσημους, τους επιτυχημένους. Εγώ λοιπόν έλεγα για την Αντζελίνα μου διάφορες ανοησιούλες.

Τα έμαθε η Άντζελα, τα πήρε λίγο στο κρανίο και καλά έκανε! Μου έχωσε κάτι μπινελίκια από τους δημοσιογράφους, μου τα είπανε εμένα οι δημοσιογράφοι που ήθελαν να απαντήσω και γω για να γίνει λίγο ντόρος και τα λοιπά αλλά εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί αυτήν την αγαπάω από πάντα. Την αγαπάω και λέω, «δίκιο έχει σε ότι μου σούρνει αλλά τι να κάνω, αυτά είναι το νούμερο». Εγώ την αγαπώ».

«Τον επόμενο χρόνο πηγαίνει ο παραγωγός μας και της κάνει πρόταση να έρθει στο Δελφινάριο. Λέει η Άντζελα, «ποιος θα παίζει;» και της απαντάει πως «θα είναι η Έλντα». Προς τιμήν της, ούτε να πει ότι «αυτή πέρσι κάτι μου έλεγε» ούτε να έχει θυμό ούτε να έχει κόμπλεξ, είπε αμέσως «βέβαια και θα έρθω».

Η αποκάλυψη της Κορομηλά για την Δημητρίου

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο γυναίκες άνοιξαν τις καρδιές τους και έκαναν αποκαλύψεις!

«Είσαι η γυναίκα αυτή η οποία δέχθηκε ανελέητο bullying! Έχεις βγει σε όλες τις συνεντεύξεις και έχεις πει, «παιδιά, δημοτικό πήγα και δεν πήγα παραπέρα γιατί δούλευα στα εργοστάσια για να βοηθήσω την οικογένεια μου». Αν τώρα είπε την γενική, αιτιατική ή είπες κάτι άλλο… Όλο αυτό το πράγμα, αλήθεια, πόσο σε έφθειρε; Πόσες φορές έκλαψες μόνη σου;» την ρώτησε η Ρούλα Κορομηλά.

«Αρκετές φορές μπορώ να πω πως έκλαψα. Είπα, ας πούμε, «δουν και λαβείν» ενώ είναι «δούνε και λαβείν». Εντάξει, άντε πάρτε το και αυτό! Είναι πολύ καλό, πάρα πολύ κακό! Τι λες τώρα;» είπε η Άντζελα Δημητρίου.

«Ναι, έκλαιγα και σου έλεγα γιατί να γίνει αυτό. Δεν φταίει όμως μόνο ο κόσμος, φταίμε και εμείς και θα σου πω γιατί φταίμε. Όταν εγώ έχω έναν σύντροφο και αυτός βγαίνει και μιλάει στην τηλεόραση και λέει πράγματα, δεν αφήνει εμένα να ηρεμήσω που ξέρει ότι είμαι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και είμαι κυρία», ανέφερε η Άντζε Δημητρίου.