«Δεν θα συνεχιστεί του χρόνου» - Τέλος από το Mega με συνοπτικές διαδικασίες

Οι αλλαγές στο Μεγάλο Κανάλι όσον αφορά τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν θα συνεχιστεί του χρόνου» - Τέλος από το Mega με συνοπτικές διαδικασίες

Όπως πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έτσι και το Μεγάλο Κανάλι, το Mega, έχει ξεκινήσει να προγραμματίζει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και σίγουρα θα υπάρξουν πολλές προσθαφαιρέσεις!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, κι όπως ο ίδιος μετέφερε στον αέρα του Καλύτερα δε γίνεται, μια αγαπημένη σειρά του Mega θα τελειώσει, μια βραδινή εκπομπή δεν πήρε το πράσινο φως, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για ακόμη ένα project του σταθμού.

Οι αποκαλύψεις του Χάρη Λεμπιδάκη για τη νέα σεζόν του Mega

«Πάμε στο Famagusta σε μια σειρά του Mega που κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν κι ανακοινώθηκε από τώρα. Μιλάμε για μια μεγάλη παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου, 24 επεισοδίων, ο οποίος επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο μετά την παύση που είχε με την Γη της Ελιάς, η μεγάλη όμως επιτυχία του Ανδρέα και της εταιρίας παραγωγής είναι ότι έκλεισαν δυο μεγάλα ονόματα, τον κύριο Γιάννη Μπέζο και την Κοραλία Καράντη. Το σίριαλ θα είναι εβδομαδιαίο και ξεκινάνε τα γυρίσματα μετά το Πάσχα. Λονδίνο, Κύπρο και Ελλάδα.

Τα γυρίσματα του Night out για φέτος σταμάτησαν γιατί είχε στοκ επεισοδίων μέχρι και τον Ιούνιο. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα συνεχιστεί του χρόνου, θα το δουν μετά το Πάσχα, γιατί θέλουν να δουν τι προσθήκες θα έχουν με τηλεπαιχνίδια και στην βραδινή ζώνη γιατί το Έλεος! για παράδειγμα δεν θα συνεχιστεί σίγουρα με τον Ηλία Ψινάκη! Όχι, δεν παίρνει πράσινο φως για του χρόνου. Άλλη μια εκπομπή του Mega που σταμάτησε τα γυρίσματα πριν 20 μέρες. Ούτε το Μαύρο Ρόδο θα πάρει πράσινο φως για του χρόνου (δείτε εδώ το τελευταίο επεισόδιο πριν προβληθεί στην τηλεόραση!