Masterchef 7: Ουρλιαχτά και φωνές στο αποψινό 27/4 επεισόδιο

Ο θρυλικός "Τοίχος" υψώνεται και πάλι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Ουρλιαχτά και φωνές στο αποψινό 27/4 επεισόδιο

Η αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου, στην προηγούμενη Δοκιμασία Αντιγραφής, ξάφνιασε αρκετούς συμπαίκτες του και επηρέασε ιδιαίτερα τη Μαρία Μπέη. Θα μπορέσει να αφήσει αυτή τη δύσκολη στιγμή πίσω της και να συνεχίσει δυναμικά στο διαγωνισμό;

Απόψε, Πέμπτη 27 Απριλίου, η πιο διάσημη, αγαπημένη και πολυαναμενόμενη Ομαδική Δοκιμασία επιστρέφει και ο θρυλικός «Τοίχος» του MasterChef υψώνεται και πάλι!

Αυτή τη φορά, όμως, η δοκιμασία έχει διαφορετική σημασία, αφού από αυτή την ομαδική δεν θα προκύψει αποχώρηση αλλά ο φετινοί διεκδικητές του Silver Award των 10.000 ευρώ! Οι τρεις chef κριτές, αναζητούν τη νικήτρια ομάδα από την οποία ο αρχηγός και ένα ακόμη μέλος της ομάδας θα μονομαχήσουν για το έπαθλο των 10.000!

Ο Νίκος Τράκας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, είναι ο αρχηγός της μίας ομάδας και εκείνος που έχει τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας στη διάθεσή του. Ποιες θα είναι οι αποφάσεις του και πώς θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες;

Διαβάστε επίσης: Χωρίζουν Μπέη με Μπέλλο; - Η απάντηση μετά την αποχώρηση του από το Masterchef

Οι δυο ομάδες καλούνται να χωριστούν η καθεμία σε δυο υποόμαδες και να επικοινωνήσουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς οπτική επαφή, ώστε να παραδώσουν στους κριτές έξι πανομοιότυπα πιάτα. Τόσο η ομάδα του αρχηγού, όσο και η ομάδα του υπαρχηγού, οφείλουν να έχουν στο τέλος του χρόνου ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό πιάτο, πανομοιότυπα σε γεύση και εμφάνιση.

Και οι δυο ομάδες μαγειρεύουν με πάθος και ζήλο για τη νίκη, αφού κανείς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Silver Award της χρονιάς. Η κουζίνα του MasterChef 2023 γεμίζει μαγειρική ένταση, αδρεναλίνη, φωνές και 10.000 ευρώ!

Το trailer του αποψινού 27/4 επεισοδίου του Masterchef 7