Χωρίζουν Μπέη με Μπέλλο; - Η απάντηση μετά την αποχώρηση του από το Masterchef

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χωρίζουν Μπέη με Μπέλλο; - Η απάντηση μετά την αποχώρηση του από το Masterchef

Εδώ και λίγες ώρες, που έχουν περάσει από την αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου από το Masterchef 7, με την αγαπημένη του σύντροφο, Μαρία Μπέη να έχει "πλαντάξει" στο κλάμα.

«Τον Ηλία τον ενδιαφέρει να στηρίξει τη Μαρία και τον συμφέρει να φύγει ο Μπέλλος, γιατί ξέρει ότι ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αδύναμος στις αντιγραφές. Το είδαμε. Και που δεν έφυγε τώρα τυχερός ήταν. Θα φύγει όμως. Κι αν δεν φύγει, ρε φίλε, θα κατεβώ εγώ κάτω και θα τον διώξω. Αλήθεια σου λέω. Θα τους διώξω όλους. Αν φύγει σήμερα ο Δημήτρης, ή θα φύγω κι εγώ απευθείας ή θα πεισμώσω και θα τους διώξω όλους», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπέη - δείτε εδώ το βίντεο.

Έτσι και ο Δημήτρης Μπέλλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο intagram έκανε γνωστά κάποια πράγματα, που είχαν σχέση, είτε με τον ίδιο, είτε με την σύντροφο του.

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Μπέλλου μετά την αποχωρηση του από το Masterchef 7

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν: «Πότε θα χωρίσεις από τη Μαρία;» με τον Δημήτρη Μπέλλο να απαντά: «Δύσκολα είσαι», δείχνοντας έτσι πως δύσκολα θα έδινε τέλος στη σχέση του με τη Μαρία Μπέη.

Η ανάρτηση του Μπέλλου για την Μπέη

Η απορία του Δημήτρη Μπέλλου όταν μπήκε στο σπίτι του Masterchef 7

Στο επεισόδιο της Τρίτης 21/3 (δείτε εδώ όλα τα highlights) είδαμε την αποχώρηση της Μαρίας Ματσούκαρου από το Masterchef 7 και κατά συνέπεια την είσοδο του παλιού παίκτη, Δημήτρη Μπέλλου που της "έφαγε" την θέση.

Απόψε 23/3 λοιπόν το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε με νέο απολαυστικό επεισόδιο και μάλιστα οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την πυροσβεστική! Οι κριτές καλωσόρισαν και πάλι λοιπόν τον Δημήτρη, ο οποίος μιλώντας στις κάμερες, εξέφρασε μια απορία που είχε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως όταν μπήκε στο σπίτι βρήκε μια έντονη ησυχία, νομίζοντας δε πως μπήκε σε εκκλησία!

«Μια χαρά με υποδέχτηκαν τα παιδιά στο σπίτι. Μια ηρεμία, μια ησυχία είδα, σε εκκλησία λέω μπήκα!», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπέλλος.