Masterchef 7: «Θα αποχωρήσω εγώ ή θα τους διώξω όλους!» - Έξαλλη η Μαρία Μπέη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Θα αποχωρήσω εγώ ή θα τους διώξω όλους!» - Έξαλλη η Μαρία Μπέη

Στο αποψινό (25/4) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε μια δοκιμασία αντιγ5ραφής πιάτου και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με έναν από αυτούς να αποχωρεί. Η Μαρία Λαζαρίδου και ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ο δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο με μπακαλιάρο.

Η Μαρία Μπέη, καθώς έβλεπε τη δοκιμασία από τον εξώστη, προσπαθούσε όλη την ώρα να δίνει κουράγιο στον σύντροφό της, Δημήτρη, ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε και ζήτησε συγγνώμη στην Μπέη - Το συγκινητικό γράμμα της Πωλίνας στο Masterchef 7

Η αντίδραση της Μπέη για τον Μπέλλο στο Masterchef 7

«Τον Ηλία τον ενδιαφέρει να στηρίξει τη Μαρία και τον συμφέρει να φύγει ο Μπέλλος, γιατί ξέρει ότι ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αδύναμος στις αντιγραφές. Το είδαμε. Και που δεν έφυγε τώρα τυχερός ήταν», είπε αρχικά η Μαρία Μπέη.

«Θα φύγει όμως. Κι αν δεν φύγει, ρε φίλε, θα κατεβώ εγώ κάτω και θα τον διώξω. Αλήθεια σου λέω. Θα τους διώξω όλους. Αν φύγει σήμερα ο Δημήτρης, ή θα φύγω κι εγώ απευθείας ή θα πεισμώσω και θα τους διώξω όλους», συμπλήρωσε.

«Θα κλάψω τώρα! θα μου στοιχίσει πάρα πολύ αν δεν έρθει πίσω στο σπίτι (ο Δημήτρης) να ξέρεις. Τον αγαπάω, δεν θέλω να φύγει. Δεν το θέλω και γι’ αυτόν. Όταν μπήκε μου λέει: τα λέμε Τελικό. Μου λέει: τους βλέπω, είναι όλοι παλτά. Επειδή είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ότι αν δεν πετυχαίνει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ», ανέφερε στο τέλος η Μαρία Μπέη.

Τα βράδια της Παρασκευής συνδυάζονται με το MasterChef 7, και αυτή η Παρασκευή 7/4 δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Μόλις ξεκίνησε, λοιπόν το επεισόδιο, ο Γιώργος Πορφύρης, που κατάφερε να κερδίσει τα πλεονεκτήματα της τελευταίας δοκιμασίας, χώρισε τους συμπαίκτες του σε ζευγάρια ώστε να μονομαχήσουν μεταξύ τους.

Όλοι πέρασαν από 7 αναμετρήσεις, με κάποιους, όπως η Πωλίνα, να εκνευρίζονται με την απόφαση του διαγωνιζόμενου για τον αντίπαλό τους. «Α, είμαι ζαχαροπλάστρια και ο Γιώργος με έβαλε ζαχαροπλαστική. Πώς μου το έκανε αυτό; Πώς με αδίκησε έτσι; Είναι κακός ο Γιώργος. Δεν τους πιάνεις ρε φίλε», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Στην δουλειά με τον μπαμπά» - Στα γυρίσματα του Masterchef 7 με τον 11 μηνών γιο του ο Πάνος Ιωαννίδης

Μία από τις δοκιμασίες, όμως, ήταν και η τυφλή γευσιγνωσία, και η Μαρία Μπέη δεν άφησε τίποτα αναπάντητο, αφού σήκωνε όλη την ώρα το χέρι της και εφόσον είχε αφήσει πίσω σε βαθμολογία τον Πορφύρη, εκείνος με χιούμορ την αποκάλεσε φρικιό. Και ο Σωτήρης Κοντιζάς, βέβαια, παραξενεύτηκε και δεν έχασε την ευκαιρία να την "πειράξει", λέγοντας πως πρέπει να ήταν το παιδί που καθόταν στο πρώτο θρανίο όταν πήγαινε σχολείο και μάλιστα της ζήτησε να περάσει έξω από την αίθουσα.

Ένα από τα ζευγάρια που κατέληξαν, ωστόσο, να μονομαχούν μαγειρεύοντας είναι ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Ηλίας Κιαζόλι, με τον δεύτερο να επιθυμεί διακαώς να νικήσει τον πρώτο και να πάρει το αίμα του πίσω από τον προηγούμενο κύκλο.

Όλα, λοιπόν, "δούλεψαν" για το καλό του και έτσι εφόσον η σάλτσα του Δημήτρη δεν "έδεσε", οι κριτές ανακοίνωσαν πως κέρδισε.

Διαβάστε επίσης: Έτρεχαν αίματα παντού στο πλατό - Τεράστια ανησυχία! Παίκτης λιποθύμησε μπροστά σε όλους