Αποχώρησε και ζήτησε συγγνώμη στην Μπέη - Το συγκινητικό γράμμα της Πωλίνας στο Masterchef 7

Δάκρυσε...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αποχώρησε και ζήτησε συγγνώμη στην Μπέη - Το συγκινητικό γράμμα της Πωλίνας στο Masterchef 7

Λίγο πριν ολοκληρωθεί στο αποψινό (24/4) επεισόδιο του Masterchef 7, η Μαρία Μπέη είχε ένα γράμμα αποκλειστικά για αυτή, από την Πωλίνα, που όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, είχαν έντονη κόντρα μεταξύ τους. Μπορεί όμως να της "έβγαλε το λάδι", αλλά την περίμενε ένα μήνυμα συμφιλίωσης.

Διαβάστε επίσης: MasterChef 7: «Πέρασε έξω!» - Ασύλληπτο σκηνικό ανάμεσα στον Σωτήρη Κοντιζά & την Μαρία Μπέη στο στούντιο του STAR

Το γράμμα της Πωλίνας στην Μπέη στο Masterchef 7

«Μαρία, είπα πολλά κακά πράγματα για σένα, αλλά όταν πέρασε ο καιρός άλλαξε η γνώμη μου. Είσαι απίστευτος άνθρωπος. Συγγνώμη για όλα. Μπέλλο να προσέχεις το κορίτσι σου», είπε στο γράμμα της η Πωλίνα.

«Τα τελευταία τρία γράμματα, ακόμα και της Γιώτας που είχαμε έρθει πολύ κοντά, έλεγαν το ίδιο πράγμα. Και η Στέλα και η Πωλίνα, ότι στην αρχή δεν με συμπαθούσαν και λέγανε πολλά πράγματα κακά, αλλά μετά άλλαξαν γνώμη. Εμένα αυτό μου αρέσει και με επιβραβεύει κιόλας γιατί είναι αυτό που λένε, δεν πρέπει να κρίνεις από την εξωτερική εμφάνιση, ή από μια επιφάνεια», είπε η Μαρία Μπέη στην συνέχεια συγκινημένη.

Η πρώτη ανάρτηση της Πωλίνας μετά την αποχώρησή της από το Masterchef 7

Ημέρα με πολλές ανατροπές ήταν η Παρασκευή 21/4 για το Masterchef 7, καθώς μετά την απουσία του Σωτήρη Κοντιζά (δείτε εδώ το λόγο), στη συνέχεια έμελλε να δούμε τη διαδικασία αποχώρησης με την Πωλίνα Βετσίνοβα να αφήνει την ποδιά της.

Η πρώην διαγωνιζόμενη διαχειρίστηκε με ψυχραιμία της ανακοίνωση - απόφαση των κριτών και έτσι τους αποχαιρέτησε με σεβασμό και αγάπη για το ταξίδι, που έκαναν όλοι μαζί!

Την Παρασκευή 21/4 λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου είδαμε την Πωλίνα να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι και ένα μακροσκελές κείμενο με τα συναισθήματά της.

«Master Chef… τηλεοπτικό έργο; μικρή οικογένεια? Φιλία? Εμπειρία?
Αρχή! Η αρχή των ιδεών μου, την μεγάλη μου αγάπη για τη δουλειά μου, αρχή την πορεία μου στη μαγειρική.
Πριν από μισό χρόνο, αστειευόμενος συμπλήρωσα μια αίτηση για casting master chef. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μπω στο έργο, ειδικά από τη στιγμή που μπορούσα να πάω τόσο μακριά. Ναι, μάλλον είναι τύχη ... αλλά και να είναι τύχη, της λέω ευχαριστώ.

Έχω μάθει πολλά εδώ σε 4 μήνες. Βρήκα ανθρώπους κοντά μου που μοιράστηκαν μαζί μου δάκρυα και γέλια, μοιράστηκαν κουζίνα και φαγητό, έμαθα πολλά από αυτούς, πήρα μεγάλη εμπειρία. Βλέπω ένα μονοπάτι μπροστά, ένα συναρπαστικό και ενδιαφέρον μονοπάτι. Ευχαριστούμε πολύ όλο το συνεργείο, τους εικονολήπτες, τους ηχολήπτες, τους μοντέρ, τους κριτές @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos και τους μέντορες @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas για όλα όσα έχετε επενδύσει σε εμάς και για τη σπουδαία δουλειά σας σε αυτή τη μικρή ζωή που ονομάζεται @masterchefgr», έγραψε η Πωλίνα Βετσίνοβα.