MasterChef 7: «Πέρασε έξω!» - Ασύλληπτο σκηνικό ανάμεσα στον Σωτήρη Κοντιζά & την Μαρία Μπέη στο στούντιο του STAR

«Τι φρικιό είσαι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Πέρασε έξω!» - Ασύλληπτο σκηνικό ανάμεσα στον Σωτήρη Κοντιζά & την Μαρία Μπέη στο στούντιο του STAR

Τα βράδια της Παρασκευής συνδυάζονται με το MasterChef 7, και αυτή η Παρασκευή 7/4 δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Μόλις ξεκίνησε, λοιπόν το επεισόδιο, ο Γιώργος Πορφύρης, που κατάφερε να κερδίσει τα πλεονεκτήματα της τελευταίας δοκιμασίας, χώρισε τους συμπαίκτες του σε ζευγάρια ώστε να μονομαχήσουν μεταξύ τους.

Όλοι πέρασαν από 7 αναμετρήσεις, με κάποιους, όπως η Πωλίνα, να εκνευρίζονται με την απόφαση του διαγωνιζόμενου για τον αντίπαλό τους. «Α, είμαι ζαχαροπλάστρια και ο Γιώργος με έβαλε ζαχαροπλαστική. Πώς μου το έκανε αυτό; Πώς με αδίκησε έτσι; Είναι κακός ο Γιώργος. Δεν τους πιάνεις ρε φίλε», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Στην δουλειά με τον μπαμπά» - Στα γυρίσματα του Masterchef 7 με τον 11 μηνών γιο του ο Πάνος Ιωαννίδης

Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στην Μαρία Μπέη στο MasterChef 7

Μία από τις δοκιμασίες, όμως, ήταν και η τυφλή γευσιγνωσία, και η Μαρία Μπέη δεν άφησε τίποτα αναπάντητο, αφού σήκωνε όλη την ώρα το χέρι της και εφόσον είχε αφήσει πίσω σε βαθμολογία τον Πορφύρη, εκείνος με χιούμορ την αποκάλεσε φρικιό. Και ο Σωτήρης Κοντιζάς, βέβαια, παραξενεύτηκε και δεν έχασε την ευκαιρία να την "πειράξει", λέγοντας πως πρέπει να ήταν το παιδί που καθόταν στο πρώτο θρανίο όταν πήγαινε σχολείο και μάλιστα της ζήτησε να περάσει έξω από την αίθουσα.

Ένα από τα ζευγάρια που κατέληξαν, ωστόσο, να μονομαχούν μαγειρεύοντας είναι ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Ηλίας Κιαζόλι, με τον δεύτερο να επιθυμεί διακαώς να νικήσει τον πρώτο και να πάρει το αίμα του πίσω από τον προηγούμενο κύκλο.

Όλα, λοιπόν, "δούλεψαν" για το καλό του και έτσι εφόσον η σάλτσα του Δημήτρη δεν "έδεσε", οι κριτές ανακοίνωσαν πως κέρδισε.

Διαβάστε επίσης: Έτρεχαν αίματα παντού στο πλατό - Τεράστια ανησυχία! Παίκτης λιποθύμησε μπροστά σε όλους