Ήβη Αδάμου: Ακύρωσε την εμφάνισή της στην "Ελένη" - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση της Μενεγάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ήβη Αδάμου: Ακύρωσε την εμφάνισή της στην

Σήμερα, Δευτέρα 1/5, στην "Ελένη" επρόκειτο να βρεθεί ως καλεσμένη η Ήβη Αδάμου, ωστόσο αυτό δεν συνέβη τελικά και η Ελένη Μενεγάκη, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, εξήγησε τι έγινε και η τραγουδίστρια χρειάστηκε να ακυρώσει την συνέντευξή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η ίδια είχε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την κράτησε πίσω και χρειάζεται μερικές ημέρες μέχρι να μπορέσει να συνέλθει. Γι' αυτό της ευχήθηκε τα περαστικά της και εξήγησε πως περιμένει να την δει μόλις αναρρώσει (δείτε εδώ την κόρη της).

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την ακύρωση της εμφάνισης της Ήβης Αδάμου στην εκπομπή της

«Να πούμε περαστικά στην Ήβη Αδάμου που ήταν, όπως το είχαμε συζητήσει, να ήταν σήμερα κοντά μας. Εμείς δεν σας το είχαμε πει και ξαφνικά μάθαμε ότι αρρώστησε, της προέκυψε κάτι και δεν μπορεί να είναι. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ και της ευχόμαστε περαστικά και εννοείται αργότερα, όταν θα είμαστε καλά, θα την δούμε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ για ποιο λόγο ακύρωσε την εμφάνισή του στο The 2night Show και ο Στάθης Σχίζας.

Το Σάββατο 29/4, μάλιστα, η Ήβη Αδάμου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τον ορό στο χέρι, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Καλά πήγε αυτό…#στονγιατρό. Το νέο μας τραγούδι με Μιχάλη Κουϊνέλη. Το έκανα και πράξη την ημέρα του γυρίσματος. Υπέροχααα. Σαν την υγεία, τίποτα».

Η ανάρτηση της Ηβη Αδάμου από το νοσοκομείο

Και σήμερα 1/5, ανέβασε άλλο ένα story επισημαίνοντας πως ήδη έχει αρχίσει να αισθάνεται καλύτερα και με αυτόν τον τρόπο ευχήθηκε καλό μήνα στους ακόλουθούς της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα τόσα μηνύματα και την τόοοση αγάπη. Άπειρες οι ευχές σας. Έπιασαν! Είμαι καλύτερα. Να αγχωνόμαστε λιγότερο και να μας προσέχουμε. Να μια ευχή για τον νέο μήνα που μπήκε! Καλό μήνα λοιπόν!», σημείωσε στο προφίλ της.

Ήβη Αδάμου ανάρτηση υγεία