Εκτός αέρα το ''Ζήσε Αλλιώς'' - Οι ημέρες που δε μεταδοθεί το πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Τι συμβαίνει με τη Σοφία Αλιμπέρτη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκτός αέρα το ''Ζήσε Αλλιώς'' - Οι ημέρες που δε μεταδοθεί το πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Η Σοφία Αλιμπέρτη πήρε τη μεγάλη απόφαση και επέστρεψε στην τηλεόραση και στην παρουσίαση εκπομπών, καθώς είναι γνωστό, πως τα τελευταία χρόνια είχαμε η ίδια είχε αποφασίσει να περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην Πάρο.

Το ''Ζήσε Αλλιώς'' ήταν το πρόγραμμα, που έπεισε την Αλιμπέρτη να πει το μεγάλο ναι και έτσι καθημερινά την απολαμβάνουμε στον ΑΝΤ1, σε ένα πρόγραμμα, που εστιάζει στην ανάλυση και συζήτηση θεμάτων σωματικής και ψυχικής υγείας!

Δείτε επίσης: Σοφία Αλιμπέρτη: Άφησε το σίδερο και έπιασε το ζεϊμπέκικο - Ο "βαρύς" της χορό στο πλατό του ΑΝΤ1

Οι ημέρες που δε βγει στον αέρα το ''Ζήσε Αλλιώς'' του ΑΝΤ1

Μια αλλαγή ωστόσο έγινε γνωστή, η οποία θα στεναχωρήσει τους τηλεθεατές του ''Ζήσε Αλλιώς'', καθώς δε θα μεταδοθεί εκπομπή για την Πέμπτη 18/5 και Παρασκευή 19/5 λόγω των εκτάκτων αλλαγών, που γίνονται με την προεκλογική περίοδο, που επικρατεί.

Ζήσε Αλλιώς

Τα πρώτα λόγια της Αλιμπέρτη στη μεγάλη πρεμιέρα της

Η μεγάλη πρεμιέρα του Ζήσε Αλλιώς, το οποίο εστιάζει στο πως να βελτιώσουμε την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας, έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 με την Αλιμπέρτη να καλωσορίζει το κοινό από το πλατό, αλλά και από την τηλεόραση (δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση λίγο πριν την πρεμιέρα).

Η ίδια ήταν λαμπερή και ελαφρώς αγχωμένη θα λέγαμε, ωστόσο πολύ γρήγορα βρήκε το ρυθμό της και καλωσόρισε τους συνεργάτες της, που θα είναι μαζί της σε αυτό το νέο ταξίδι.

«Καλωσήρθατε στην καθημερινή μας εκπομπή ''Ζήσε Αλλιώς''. Για να ζήσει κάποιος αλλιώς, στο δικό μου το μυαλό σημαίνει ότι πρέπει να έχει γνώση. Γι αυτό και είμαστε εμείς εδώ για να προσφέρουμε γνώση, έτσι ώστε να ξέρετε να διαχωρίζεται τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα. Πότε χρειάζεται να πάω επειγόντως στο γιατρό και πότε χρειάζεται να πάρω μια βαθιά αναπνοή.», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.