Οι Προδότες: Κυκλοφόρησε το νέο trailer με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι Προδότες: Κυκλοφόρησε το νέο trailer με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Το νέο trailer με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για τους Προδότες του ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες και συγκεκριμένα λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00.

22 «Πιστοί» παίκτες θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο και να κερδίσουν μέχρι και 100.000 ευρώ. Ανάμεσά τους, όμως, θα κρύβονται «Προδότες». Όποιος παίξει καλύτερα τον ρόλο του, αυτός θα κερδίσει. Πάρτε μια πρώτη γεύση από τις σχέσεις, τις ισορροπίες, τις αντιδικίες, τις αποστολές, τη στρατηγική, αλλά και τη δράση του απόλυτου παιχνιδιού εξαπάτησης, στην ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αναστάτωση με το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 ''Οι Προδότες'' - Κάλεσαν την αστυνομία κάτοικοι περιοχής

«Οι Προδότες», το διεθνές format που έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε 22 χώρες, θα μας μυεί κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

Το νέο trailer του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη για τους Προδότες

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη νέα εκπομπή

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιχνιδιού και έρχεται να μας μυήσει σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

O Κωνσταντνίνος Μαρκουλάκης θα παρουσιάσει τους προδότες

Δημοφιλής και αγαπημένος καλλιτέχνης, χαρισματικός σκηνοθέτης και ένας από τους πιο επιδραστικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει καταλυτικό ρόλο σε ένα παιχνίδι με μυστικά και συνομωσίες, κρυφές ταυτότητες και συντροφικά μαχαιρώματα.

«ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»: Το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, έρχεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη!