ΣΚΑΙ: Απόφαση κόλαφος για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας

Αλλαγές μεγατόνων

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Απόφαση κόλαφος για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας

Η πρώτη χρονιά της Φαίης Σκορδά μακριά από τον ΑΝΤ1 σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται κι όπως γνωρίζουμε έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, έναν προγραμματισμό που όπως φαίνεται θα βγάλει εκτός προγράμματος την Φαίη Σκορδά, αφού άλλα συμφώνησε όταν έκλεισε με το κανάλι, άλλα έγραφαν τα συμβόλαιά της κι άλλα θα ισχύσουν τελικά από τη νέα σεζόν.

Γιατί ο δρόμος της ζωής δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε βγάλει.

Αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής 9/6 στην εκπομπή Happy Day, η παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει για νέα ώρα την επόμενη σεζόν. Τέλος πια το πρωινό για την Φαίη αφού η ζώνη 12:00-14:00 της κλείνει το μάτι! Να σημειωθεί κάπου εδώ πως η ώρα ήταν ένας από τους λόγους που ώθησαν την Φαίη να αποδεσμευτεί από τον σταθμό του ΑΝΤ1, η Φαίη το 10:00 το αγαπάει πολύ αλλά... αλλάζουν οι καιροί αλλάζουμε κι εμείς!

Αλλαγές θα γίνουν, επίσης, και στην ομάδα της Φαίης, σίγουρα με αποχωρήσεις και νέες προσθήκες. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε με την κα. Κουτσαφτάκη καθώς η παρουσιάστρια που εδώ και καιρό άκουγε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την εκπομπή της, ήθελε να συζητήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στο ραντεβού αυτό, σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πράγματι στη Φαίη Σκορδά προτάθηκε να αναλάβει τη ζώνη 12-2 και της παρουσιάστηκαν και στοιχεία από το εμπορικό τμήμα του σταθμού προκειμένου να της “αποδείξουν” ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση.

«Από αυτό που ξέρω σε παλαιότερη κουβέντα που κάναμε με τη Φαίη, είναι πλέον σε μια φάση της ζωής της που δε βάζει κόκκινες γραμμές και τα συζητάει όλα… Κάνοντας το βραδινό φέτος στο Voice, είδε ότι είναι κάτι που της αρέσει και της ταιριάζει και κατάλαβε ότι το να προσκολλάει το μυαλό σου σε κάτι και να βάζεις κόκκινες γραμμές, δεν είναι καλό.

Χέρια ακόμα δεν έχουν δώσει για την επόμενη σεζόν γιατί η Φαίη θέλει να είναι σίγουρη για κάποια πράγματα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με το 12-2 αλλά τη νοιάζει τι θα γίνει με την ομάδα της… Αυτό που τη νοιάζει είναι ό,τι αλλαγές γίνουν, να γίνουν με σωστή προετοιμασία».

Γενικές αλλαγές στον ΣΚΑΙ

Όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει χώρος στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ για το The Voice, όσον αφορά το πρώτο μισό της επόμενο τηλεοπτικής χρονιάς καθώς ο σταθμός θα ρίξει μεγάλο βάρος στο καθημερινό ριάλιτι επιβίωσης «I’m a celebrity get me out of here» (δείτε εδώ ποιος θα το παρουσιάσει).

Βέβαια, υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο το The Voice να βρει μία θέση στο δεύτερο μισό του προγράμματος του ΣΚΑΙ, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο 7ος κύκλος δεν ήταν ικανοποιητικά. Αν κοπεί ή καθυστερήσει κάποιο άλλο πρότζεκτ, τότε ίσως να δοθεί προτεραιότητα στο The Voice.