Είμαστε μαζί: Οριστική η απόφαση του ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει με την Ελίνα Παπίλα

Τέλος από την εκπομπή και το κανάλι;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελίνα Παπίλα
Instagram / Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα, αφού έκανε ένα διάλειμμα, μετά την παρουσίαση του Breakfast at Star, επέστρεψε πριν από λίγους μήνες στην τηλεόραση με την εκπομπή "Είμαστε μαζί", με ένα εντελώς διαφορετικό concept και μια ολοκαίνουρια ομάδα. Τα σχόλια που άκουσε από την αρχή ήταν έντονα και πολλές φορές προσβλητικά, ωστόσο η ίδια συνέχισε να κάνει αυτό που αγαπά (δείτε εδώ πώς απάντησε για τις άσχημες κριτικές).

Συνέβησαν πολλές αλλαγές, στη θεματολογία, στις ώρες και πίσω από τις κάμερες γενικότερα, κάτι που προβλημάτισε πολλούς για το πως αυτό επηρεάζει το κοινό και άρα τα νούμερα τηλεθέασης, όμως μετά από τόσους μήνες ο ΑΝΤ1 έχει σχηματίσει την άποψή του και έχει πάρει την απόφαση για την επόμενη σεζόν.

Η απόφαση του ΑΝΤ1 για την Ελίνα Παπίλα και το Είμαστε μαζί

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, τα στελέχη θεώρησαν πως η εκπομπή δεν εκπλήρωσε τις επιθυμίες τους, κάτι με το οποίο συμφώνησε και η παρουσιάστρια, αλλά και η ομάδα της, γι' αυτό και δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Παρόλα αυτά, η Ελίνα Παπίλα θα ξανασυναντηθεί με τους αρμόδιους, ώστε να συζητήσει εάν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον σταθμό.

Η πρόταση στον Ανδρέα Μικρούτσικο για την παρουσίαση της εκπομπής

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου, πως πριν κλείσει η Παπίλα με την εκπομπή, νωρίτερα είχαν κάνει πρόταση για παρουσιαστή στον ίδιο.

«Εγώ θα την έπεφτα κυρίως στον ΑΝΤ1, γιατί κακά τα ψέματα όταν φτιάχνεται, χωρίς περιεχόμενο, όταν 5 ημέρες πριν δεν υπάρχει τίτλος, όταν οι παρουσιαστές αλλάζει ο ένας μετά τον άλλον...από αυτή την εκπομπή μου έγινε και εμένα πρόταση, όχι προφανώς αυτό το περιεχόμενο, δε θα το δεχόμουνα, τι να σου πω...Να επαιτούσα στο δρόμο, θα έλεγα όχι καλύτερη η επαιτεία», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.