Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το Your Face Sounds Familiar - Ποια ξανθιά παρουσιάστρια παίρνει την θέση της Μαρίας Μπεκατώρου

Δεν θα το βρείτε, δεν θα το βρείτε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το Your Face Sounds Familiar - Ποια ξανθιά παρουσιάστρια παίρνει την θέση της Μαρίας Μπεκατώρου

Τις αποκαλύψεως σήμερα 27/6 στον αέρα του Happy Day! Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου ο ANT1 σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει από τη νέα σεζόν, το αγαπημένο μουσικό show “Your Face Sounds Familiar” με ανανεωμένο δυναμικό αφού η άλλοτε παρουσιάστρια αυτού, Μαρία Μπεκατώρου, πλέον βρίσκεται στο MEGA.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, μάλιστα, διευθυντής προγράμματος του καναλιού, πριν από λίγες ημέρες μίλησε στην Μαρία Ανδρέου στην «Espresso», για τις σκέψεις του, γύρω από την επαναφορά του συγκεκριμένου show, αποκαλύπτοντας και την ιδανική πλέον για τον ρόλο της παρουσιάστριας.

Η νέα παρουσιάστρια του Your Face Sounds Familiar

«Σκεφτόμαστε από Φλεβάρη να ρίξουμε πάλι στη μάχη το «YFSF». Ιδανικά, δεν βλέπω καλύτερη παρουσιάστρια από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Βέβαια, δεν ξέρω και τι θα κάνει η ίδια με το θέατρο. Το «Rouk Zouk» συνεχίζεται, καθώς και ο «Εκατομμυριούχος», το «5χ5» (αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε παρουσιαστή) και το «Τhe2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου».

Ο ΑΝΤ1 επενδύει στην μυθοπλασία

Εκτός από την Μάγισσα (δείτε εδώ το πρώτο teaser), το κανάλι φέρνει στην μικρή μας οθόνη και τη σειρά “Ο πρώτος από εμάς“, ένα κοινωνικό σήριαλ με πολλά νοήματα..

Το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, πήραν και οι “Παγιδευμένοι“, με τις εξελίξεις να κόβουν την ανάσα. Στα σχέδια του καναλιού βρίσκεται και η νέα ιστορία “Γυναίκες της Φωτιάς”, σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη, επίσης δραματική σειρά.

Τέλος, οι Ψυχοκόρες, θα προβληθούν τον Οκτώβριο 2024, ίσως από τη ψηφιακή πλατφόρμα του ANT1 Plus για αρχή και αργότερα στον αέρα του καναλιού.