J2US highlights ημιτελικού: Τα 2 ζευγάρια που αποχώρησαν και το ξεκαθάρισμα για το ζευγάρι του show

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US highlights ημιτελικού: Τα 2 ζευγάρια που αποχώρησαν και το ξεκαθάρισμα για το ζευγάρι του show

Το βράδυ του Σαββάτου 1/7 πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του J2US, με 2 ζευγάρια να αποχωρούν. Ο Νίκος Κοκλώνης για ακόμη μια φορά τα έδωσε όλα και χάρισε στους τηλεθεατές μια μοναδική βραδιά (δείτε και τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο).

Τα 1/7 highlights του J2US

Ζευγάρι στην σκηνή ζευγάρι και στη ζωή αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο;

Ένα από τα ζευγάρι που διεκδικούν μια θέση στον τελικό είναι ο Γιώργος Κοψίδας και η Στεφανία Ρίζου. Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι "Τα πιο ωραία λαϊκά" και εντυπωσίασαν τους κριτές.

Όταν μετά την παρουσία τους στη σκηνή πήγαν backstage, η Κατερίνα Στικούδη τους ρώτησε «Εγώ θα σας ξαναρωτήσω και ας γίνω κουραστική», ωστόσο την διέκοψε η τραγουδίστρια λέγοντας και ξεκαθαρίζοντας «Όχι, δεν είμαστε ζευγάρι Κατερίνα».

Η αποκάλυψη του Σοϊλεδη για την Πιερίδη

Μετά την εμφάνιση τους επί σκηνής, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την εμφάνιση τους στον τελικό.

«Πιο καλοκαιρινή από ποτέ η Μαριάντα. Κάπου έμαθα πως στον τελικό, θα έρθεις με μαγιό», είπε ο Νίκος Κοκλώνης με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να λέει «Είπε στα backstage βίντεο ότι αν περάσουμε στον τελικό, θα διασχίσει τη σκηνή από τη μία μεριά στην άλλη με τα εσώρουχα».

«Εγώ φεύγω! Γεια σας», σχολίασε τότε η Μαριάντα Πιερίδη.

Τα 2 ζευγάρια που αποχώρησαν στον ημιτελικό

Στο φινάλε ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ποιοι αποχωρούν και δυστυχώς δεν θα περάσουν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο.

Αυτοί λοιπόν που αποχώρησαν από τον ημιτελικό ήταν ο Άρης Σοϊλέδης με τη Μαριάντα Πιερίδη και ο Γιώργος Κοψιδάς με τη Στεφανία Ρίζου.