Της έχουν κάνει πρόταση πολλές φορές - Είπε για ακόμα μια φορά «όχι» στο Πρωινό η...

Την πλησίασαν πριν συμφωνήσει η Βουλγαράκη τελικά να πάρει την θέση της Κορινθίου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Της έχουν κάνει πρόταση πολλές φορές - Είπε για ακόμα μια φορά «όχι» στο Πρωινό η...

Εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν τα κανάλια αναζητούν τις «χρυσές τους κότες», τα πρόσωπα δηλαδή που θα κλείσουν για Σεπτέμβρη σε προγράμματα και εκπομπές και θα τους αποφέρουν επιτυχία και μια ήρεμη χρονιά. Το Πρωινό του ΑΝΤ1, βέβαια, δεν την είχε φέτος αυτή την ήρεμη χρονιά αφού με το καλημέρα σας ντόρος έγινε γύρω από την ξαφνική και άρον άρον αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού ενώ πριν από λίγες ημέρες συζητήθηκε και η επίσης ξαφνική αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου που είχε αναλάβει την θέση αυτής. Η Μαρία, μάλιστα, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπροστά στις κάμερες.

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, οι ιθύνοντες του προγράμματος έψαχναν το πρόσωπο που θα μπορέσει να «στεριώσει» στην συγκεκριμένη θέση καλύπτοντας - κατά κύριο λόγο - το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής και παρά το γεγονός λοιπόν του ότι το βρήκαν στο πρόσωπο της Ελένης Βουλγαράκη, ρεπορτάζ αναφέρει πως είχαν κάνει κι αλλού πρόταση αλλά τελικά το εν λόγω πρόσωπο του είπε όχι!

Αρνήθηκε θέση στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Κατερίνα Στικούδη είχε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά η απάντηση που πήραν ήταν «όχι». Όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση από τη συγκεκριμένη εκπομπή. Αν θυμάστε καλά πριν η Κατερίνα δώσει τα χέρια με την Barkingwell Media και το Just the 2 of us είχε δεχτεί πρόταση από το «Πρωινό» και είχε απαντήσει και πάλι αρνητικά. Προφανώς, και στη μία και στην άλλη περίπτωση, αυτό που της προτάθηκε δεν ήταν αυτό που θα ήθελε να κάνει και έτσι είπε «όχι».