ALPHA: Κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 10/7 στις 09:45 - Αυτή η εκπομπή παίρνει τη θέση του Super Κατερίνα

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 10/7 στις 09:45 - Αυτή η εκπομπή παίρνει τη θέση του Super Κατερίνα

Αυλαία έριξε σήμερα Παρασκευή 7/7 η εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα ώστε να κάνει ένα καλοκαιρινό break και να επιστρέψουν από Σεπτέμβρη φουλ ανανεωμένη αλλά και με μια αποχώρηση από την ομάδα.

Από Δευτέρα 10/7 λοιπόν, ο ALPHA έχει προγραμματίσει να μπει στη θέση του μια άλλη εκπομπή η οποία θα μας κάνει συντροφιά όλη την καλοκαιρινή σεζόν.

Αυτή η εκπομπή παίρνει τη θέση του Super Κατερίνα

Η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης, από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 09:45 έως τις 13:00, θα μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα.

Η ενημερωτική εκπομπή «Alpha τώρα», έρχεται με όλες τις πληροφορίες για την καθημερινότητά μας, με τα κυριότερα θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσωπα που προκάλεσαν συζητήσεις, με ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των τεχνών. Οι παρουσιαστές, αλλά και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα της ενημέρωσης του Alpha, θα εστιάζουν στα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την κοινωνία και θα αναζητούν λύσεις.

Καθημερινές συνδέσεις με τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου και προτάσεις για να γίνει το καλοκαίρι μας ακόμα πιο όμορφο, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης θα μας παρουσιάζουν επίσης θέματα που αφορούν στους νέους, προτάσεις για διακοπές και ψυχαγωγία, καθώς και συμβουλές και πολλά χρηστικά ρεπορτάζ.