Η ρήτρα της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega - Τι αλλάζει με την εκπομπή της;

Υπάρχει σημαντικός λόγος από πίσω!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η ρήτρα της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega - Τι αλλάζει με την εκπομπή της;

Το Mega Kαλημέρα και η Ελεωνόρα Μελέτη έριξαν αυλαία την Παρασκευή 7 Ιουλίου με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά για τους καλοκαιρινούς μήνες το κοινό της μιας και έχει γίνει γνωστό, πως ανανεώνει για του χρόνου.

Η εκπομπή μπορεί να έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα με τον Κώστα Τσουρό να αποχωρεί, αφού έχει βάλει στα σκαριά να παρουσιάσει κάτι δικό του - δείτε εδώ - .

Μέσα από το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι Yes την Πέμπτη 19/7 αποκαλύφθηκε μια ακόμη αλλαγή, την οποία διεκδικεί η ίδια η Μελέτη από το Mega. Αυτή έχει να κάνει με την έναρξη της εκπομπής, καθώς η παρουσιάστρια επιθυμεί να μην ξεκινάει πιο μετά από το Happy Day.

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη

Το "αντίο" της Μελέτη στον Τσουρό

«Τι ωραία που περάσαμε δύο χρόνια… Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Το λέγαμε χρόνια, έγινε τελικά. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε. Χωρίζουμε αλλά θα βγαίνουμε έξω για καφέ. Καλή συνέχεια με την ομαδάρα» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός και αγκάλιασε την Ελεονώρα Μελέτη η οποία ανακοίνωσε την αποχώρηση του.

To φινάλε του Mega Καλημέρα

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που με δεχτήκατε πίσω. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις χαρές που μου χαρίσατε κάθε μέρα και αυτές που θα συνεχίσετε να μου χαρίζετε. Δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα», είπε η καλή της φίλη και συνεργάτιδα της, Φλορίντα Πετρουτσέλι, ενώ το δικό του "αντίο" όχι οριστικό όμως αφού θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή, είπε και ο Θανάσης Πάτρας.

«Είστε οι συνεργάτες και το παρεάκι μου. Το πρωί είναι ιδιαίτερο, ξεκινάς τη μέρα σου. Είναι σημαντικό να έχεις συγκεκριμένα πρόσωπα που ξεκινάς τη μέρα σου και για μένα είναι αυτοί εδώ οι άνθρωποι, που είναι εμπρός και πίσω από τις κάμερες», είπε η Ελεονώρα Μελέτη συγκινημένη με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο της, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της.