«Θέλω να σας πω...» - Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Αυτιά στο φινάλε του από το ΣΚΑΪ

Ολοκληρώθηκε για το καλοκαίρι η εκπομπή ''Καλημέρα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλω να σας πω...» - Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Αυτιά στο φινάλε του από το ΣΚΑΪ

Η τελευταία εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ήταν σήμερα, Κυριακή (23/7) στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή Καλημέρα με το δημοσιογράφο να παίρνει λίγα λεπτά από τον τηλεοπτικό χρόνο κάνοντας ανακοινώσεις στο κοινό του.

Σε πρώτο βαθμό ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε τον κόσμο, που τον τίμησε με την επιλογή του καθώς και όλη την ομάδα του για τη συνεργασία, που είχαν και τέλος ανέφερε ποια θα είναι τα τηλεοπτικά του σχέδια

Ο ίδιος προς τα μισά της σεζόν είχε κάνει γνωστό, πως συνεχίζει με το ΣΚΑΪ για τα δύο επόμενα χρόνια (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει) με την ατάκα του λίγο πριν το διαφημιστικό διάλλειμα να δημιουργεί ερωτηματικά.

Το φινάλε του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΪ

«Τελειώνει άλλη μια σεζόν, εγώ θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους εδώ στις κάμερες, τους τεχνικούς κλπ, τη διοίκηση του σταθμού, τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Χάρη σε όλα αυτά φτάσαμε ως εδώ. Πιστεύω στην ομάδα, στην ομάδα κανείς δεν είναι πρώτος - κανείς δεν είναι τελευταίος. Προχωράμε όλοι μαζί και όλοι μαζί προχωράμε κα ό,τι φέρει η ζωή. Ο σταθμός μου λέει ότι θα ξεκινήσουμε 19 Αυγούστου.

Καταφέραμε ένα 20% φέτος που νομίζω ότι ανήκει στον κόσμο, γιατί η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι το πιο σημαντικό. Έχω υπογράψει ένα διετές συμβόλαιο εδώ στον ΣΚΑΪ αλλά ό,τι φέρει η ζωή καλοδεχούμενο. Και για εσάς ό,τι το καλύτερο! Υγεία να έχουμε. Καλό καλοκαίρι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αυτιάς.