Ροζ φόρεμα με έντονο ντεκολτέ και φουσκωτά μανίκια - Καμία σχέση με την Καγιά το πρώτο outfit της Παπαγεωργίου για το Shopping star

Πολύ ενθουσιασμένη η Ηλιάνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε και επίσημα από το Star με το κανάλι να υποδέχεται την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συγκεκριμένα εντάσσοντας την στην κενή θέση της παρουσίασης του Shopping star.

Προφανώς και πολλοί θα κάνουν σύγκριση στα πρώτα επεισόδια ανάμεσα στις δύο κυρίες, σε κάθε περίπτωση όμως η Ηλιάνα αγαπάει τις προκλήσεις και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτό το νέο project.

Ο σταθμός και η παραγωγή του Shopping star φαίνεται, πως έχουν μεγάλη χαρά για τη συνεργασία τους με την Παπαγεωργίου με την ανάρτηση στο instagram την Τρίτη 1/8 να τα λέει όλα (δείτε εδώ το στόρυ της Ηλιάνας για το πρώτο γύρισμα).

Η πρώτη ανάρτηση στο instagram από το Shopping star για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Καλό μήνα με χαμόγελα!», ανέγραφε το post.

Οι δηλώσεις της Παπαγεωργίου λίγο πριν το πρώτο γύρισμα

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που βλέπουμε το στυλ τους αλλά σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα», τόνισε η παρουσιάστρια του reality μόδας ενώ για το αν θα ζητήσει κάποια συμβουλή από την Βίκυ Καγιά εκείνη απάντησε:

«Όχι δε μίλησα, θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω»

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει βρεθεί αντικαταστάτριά της στον ΣΚΑΙ εκείνη απάντησε:

«Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά γνωρίζω επίσης ότι το My Style Rocks είναι ένα αγαπημένο πρόγραμμα, τον ΣΚΑΙ τον αγαπώ, τους συνεργάτες μου πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πολλά πράγματα όταν θέλουν να αποφασίσουν κάτι γιατί δεν θέλω στο τέλος να θεωρήσω ότι έχω επηρεαστεί από κάποιον κι ότι δεν έχω αποφασίσει μόνη μου και ειδικά πλέον τον τελευταίο καιρό το περνάω όλο μόνη μου αυτό το ζόρι και τουλάχιστον στο τέλος ξέρω ότι είτε λάθος ή σωστό τα έχω αποφασίσει όλα με τον εαυτό μου κι όπως εγώ τα φαντάστηκα και τα ήθελα. Δεν θα με δυσκολέψει τίποτα!»