Shopping star: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer - Η νέα εποχή του παιχνιδιού χωρίς τη Βίκυ Καγιά

Αναλαμβάνει τα ηνία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα γυρίσματα για το Shopping star έχουν ξεκινήσει με την παραγωγή του Star να ετοιμάζει εν όψει καλοκαιριού μια νέα και πιο ανανεωμένη εκδοχή για το παιχνίδι μόδας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ρόλο της παρουσίασης.

Η ίδια έχει μεγάλη χαρά για το νέο αυτό project (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση από τα γυρίσματα). Την Τετάρτη 2/8 ο σταθμός κυκλοφόρησε το πρώτο και επίσημο trailer για το My style rocks.

Το πρώτο trailer για το Shopping star

Σε αυτό παίρνουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι με τις αιτήσεις για δήλωση συμμετοχής να έχουν ανοίξει!

Οι δηλώσεις της Παπαγεωργίου λίγο πριν το πρώτο γύρισμα

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που βλέπουμε το στυλ τους αλλά σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα», τόνισε η παρουσιάστρια του reality μόδας ενώ για το αν θα ζητήσει κάποια συμβουλή από την Βίκυ Καγιά εκείνη απάντησε:

«Όχι δε μίλησα, θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω»

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει βρεθεί αντικαταστάτριά της στον ΣΚΑΙ εκείνη απάντησε:

«Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά γνωρίζω επίσης ότι το My Style Rocks είναι ένα αγαπημένο πρόγραμμα, τον ΣΚΑΙ τον αγαπώ, τους συνεργάτες μου πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πολλά πράγματα όταν θέλουν να αποφασίσουν κάτι γιατί δεν θέλω στο τέλος να θεωρήσω ότι έχω επηρεαστεί από κάποιον κι ότι δεν έχω αποφασίσει μόνη μου και ειδικά πλέον τον τελευταίο καιρό το περνάω όλο μόνη μου αυτό το ζόρι και τουλάχιστον στο τέλος ξέρω ότι είτε λάθος ή σωστό τα έχω αποφασίσει όλα με τον εαυτό μου κι όπως εγώ τα φαντάστηκα και τα ήθελα. Δεν θα με δυσκολέψει τίποτα!»