Πρωινό μας: Βασικός συνεργάτης της Σκορδά αποχωρεί - Από το ΣΚΑΪ πηγαίνει στο MEGA

Νέο πλήγμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Βασικός συνεργάτης της Σκορδά αποχωρεί - Από το ΣΚΑΪ πηγαίνει στο MEGA

Πολλά ακούγονται για τη Φαίη Σκορδά και το τηλεοπτικό της μέλλον με το Πρωινό μας να δέχεται σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά τη επόμενη τηλεοπτική σεζόν σε ώρα προβολής αλλά και στην ομάδα του.

Οι αποχωρήσεις θα είναι πολλές από το team της ξανθιάς παρουσιάστριας μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν έγινε γνωστή μια νέα συνταρακτική απώλεια!

Διαβάστε επίσης: Aποκλειστικό: Οριστικά εκτός ''Πρωινού μας'' η Έλενα Χριστοπούλου - Τι συνέβη στη συνάντησή της με το ΣΚΑΪ

Μέλος του Πρωινού μας αποχωρεί από το ΣΚΑΪ

Πιο αναλυτικά, πολύ βασική συνεργάτιδα της Σκορδά αποχωρεί όχι μόνο από την εκπομπή, αλλά και από το κανάλι κλείνοντας συνεργασία με το Mega στην νέα εκπομπή, που ετοιμάζει ο Κώστας Τσουρός. Ο λόγος για την αρχισυντάκτρια Ελεάνα Τρυφίδου.

Πρωινό μας - Φαίη Σκορδά

Μένει ή φεύγει από το ΣΚΑΙ η Σκορδά;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, την Παρασκευή 28/7, βγήκε σε ζωναντή σύνδεση στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, και αφού έβγαλε τα άπλυτά του στη φόρα για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά σχέδια των υπόλοιπων προσώπων της Ελληνικής showbiz.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, η συζήτηση έφτασε στη Φαίη Σκορδά και την συνεργασία της με το κανάλι του ΣΚΑΙ, η οποία ξεκίνησε μόλις φέτος, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμα εάν θα ολοκληρωθεί ή θα συνεχιστεί, καθώς όλα είναι στον αέρα.

«Η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ ή μπορεί την τελευταία στιγμή να αλλάξει γνώμη;», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και τότε ο Φοίβος Παπαδάκης πήρε τον λόγο και αποκάλυψε όσα γνωρίζει: «Δεν έχει υπογράψει ακόμα από όσο ξέρουμε».

«Του χρόνου, η σεζόν που ξεκινάει θα είναι πολύ δύσκολη με πάρα πολλές εκπλήξεις και ανατροπές της τελευταίας στιγμής. Νομίζω ότι θα δούμε πράγματα μέσα στον Αύγουστο που δεν θα τα περιμένουμε. Ξέρω παρουσιαστές που έχουν υπογράψει κάτι ρήτρες περίεργες για την τηλεθέαση και δεν ξέρω κατά πόσο θα μακροημερεύσουν. Υπάρχουν παρουσιάστριες που έχουν ρήτρα τηλεθέασης. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν πιάσουν τα νούμερα και τον στόχο του καναλιού πιθανότατα να δούμε εκπομπές να κόβονται κατά τα Χριστούγεννα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά και υπονοούμενα για όσα θα ακολουθήσουν.