«Θα σας πω και ένα Κουτσομπολιό! Η Κατερίνα δεν με ήθελε καθόλου» - Συνεργάτης της Καινούργιου αποκαλύπτει για πρώτη φορά

«Είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες» - Μένει ή φεύγει του χρόνου;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Σε ζωντανή σύνδεση βγήκε στον αέρα του OPEN και στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes, την Παρασκευή 28/7 ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλατό του Super Κατερίνα, δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου στο κανάλι του ALPHA (δείτε εδώ πού βρίσκεται η παρουσιάστρια και γιατί έχει εξαφανιστεί).

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για την συνεργασία τους και αποκάλυψε πως το πρώτο διάστημα δεν υπήρχαν και οι καλύτερες βάσεις ώστε να βρεθούν μαζί στο ίδιο στούντιο για το ίδιο πρότζεκτ, κι αυτό εξαιτίας της παρουσιάστριας.

Όλη η αλήθεια για την συνεργασία του Γιάννη Πουλόπουλου με την Κατερίνα Καινούργιου

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δουλεύω με την Κατερίνα Καινούργιου και το έχω πει πολλές φορές, γιατί είναι ένα πολύ δοτικό πλάσμα. Επίσης, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που, ύστερα από σειρά ετών που το προσπαθούσαμε, συνεργάστηκα με τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος ήταν και εκείνος που με πρότεινε στην Κατερίνα. Θα σας πω και ένα κουτσομπολιό! Η Κατερίνα δεν με ήθελε καθόλου! Όταν σας λέω καθόλου... Είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες και το λέω, γιατί το έχει πει και η ίδια δημόσια πια οπότε μπορούμε να λέμε μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Επειδή είχε συνηθίσει την εικόνα που είχα στο ΦΜ Live, που ήταν μια σατιρική εκπομπή τελείως διαφορετική, πίστευε ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτή την θεματολογία.

Νομίζω όμως, μάλλον το ξέρω πολύ καλά, ότι στον πρώτο μήνα πραγματικά, η Κατερίνα ήταν ο άνθρωπος ο οποίος, όχι μόνο με στήριξε όσο κανένας άλλος, αλλά κάθε φορά που είναι να ανανεωθεί η συνεργασία ή να κουβεντιάσουμε κάτι για την επόμενη χρονιά, ξέρω ότι είμαι ένα από τα πρόσωπα τα οποία θέλει να έχει δίπλα της. Μου το έχει δείξει και εγώ προσπαθώ να είμαι συνέχεια μαζί της, με κάθε τρόπο», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα εξήγησε εάν θα παραμείνει στην εκπομπή.

Ενώ αρχικά το συμβαόλαιό του ήταν για 2+1 χρόνια, μετά από συζήτηση με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Θέμη Μάλλη, αποφασίστηκε να παραμείνει ακόμα μία χρονιά στο πλευρό της ξανθιάς "οικοδέσποινας", όμως θα εμφανίζεται για ένα διάστημα μόνο τρεις φορές την εβδομάδα στη Super Κατερίνα, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος και να μην έχει υποχρεώσεις με το ξενοδοχείο του στο νησί των ανέμων. Πρόκειται για τους μήνες Σεπτέμβριο μέχρι και Οκτώβριο και έπειτα από τον Μάιο.

Διαβάστε επίσης: «Δεν χρωστάω σε κανέναν κερατα» - Ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλάει πρώτη φορά έξω από τα δόντια για τον σύντροφό του και την προσωπική του ζωή