Τέλος το ''Πρωινό μας'' από το ΣΚΑΪ - Έτσι θα λέγεται η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πολύ έξυπνος τίτλος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα της Φαίης Σκορδά μας έχει απασχολήσει από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και ύστερα μιας και είναι γνωστό, ότι παραμένει στο ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια να μην είναι σε θέση να κάνει καμία άλλη ανακοίνωση για το μέλλον της.

Τα πιο πιθανά δεδομένα, σχεδόν βέβαια δηλαδή είναι, πως το πάνελ θα αλλάξει όλο εκτός του Άγγελου Βουράκη (δείτε εδώ τα πιο πιθανά ονόματα), θα πάει σε άλλη η ώρα η εκπομπή και επίσης δε θα λέγεται πια ''Πρωινό μας''.

Το νέο όνομα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τη RealLife και την Ναταλία Ανδρικοπούλου λέγεται, πως τη νέα εκπομπή της Φαίης θα πάρει το όνομα της συνδυασμένο με ένα πολύ έξυπνο λογοπαίγνιο. Fay’s time θα λέγεται λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα η εκπομπή της Σκορδά από το FaceTime.

Σκορδά

Οριστικά εκτός ομάδας Σκορδά η Έλενα Χριστοπούλου

Αυτό, που μπορούμε να τονίσουμε στο σημείο αυτό πριν τις επίσημες ανακοινώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι, πως η Έλενα Χριστοπούλου μένει εκτός πάνελ!

Ο Άγγελος Βουράκης είναι το πρόσωπο από την ομάδα, που δε θα αλλάξει και το ανακοίνωσε μόνος του! Στις πρόσφατες δηλώσεις του όμως άφησε να εννοηθεί, πως θα έχουμε ηχηρές αποχωρήσεις από το πάνελ με την πρώτη, που μας έρχεται στο μυαλό να είναι η Χριστοπούλου.

Η ίδια σε συζητήσεις και συναντήσεις της με το κανάλι έβαλε αρχικά κάτω το κομμάτι της παραμονής στο σταθμό, ωστόσο όλα δείχνουν, πως τα ''θέλω'' του καθενός δεν συγκλίνουν. Η αποχώρηση λοιπόν, αρχικά πατάει στο κομμάτι, που μόλις αναφέραμε, αλλά και στο γεγονός, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία είναι πολύ κοντά η Έλενα υπέγραψε με το Star, επομένως και η Χριστοπούλου ανοίγει μαζί της νέα μέτωπα; Θα μάθουμε προσεχώς!

Έλενα Χριστοπούλου