O ένας πέθανε, ο άλλος αποχώρησε - Τα δυο πρόσωπα "φωτιά" του Σασμού που μπαίνουν στην σειρά Το Ναυάγιο

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O ένας πέθανε, ο άλλος αποχώρησε - Τα δυο πρόσωπα

Αγαπήσαμε να τους μισούμε μέσα από την σειρά Σασμός, ωστόσο το τέλος τους ήταν "βαρύ" για όλους. Ο ένας πέθανε με συγκλονιστικό τρόπο, ενώ ο άλλος θέλοντας να αποχωρήσει, ολοκληρώθηκε και ο ρόλος τους. Πλέον όμως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τους βλέπουμε στο Ναυάγιο, τη νέα σειρά του MEGA.

Αυτοί οι δυο ηθοποιοί μετά τον Σασμού μπαίνουν στο Ναυάγιο

Η σειρά αποτελεί τη μεταφορά μιας ιστορίας από το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη στη μικρή οθόνη (δείτε εδώ σοκαριστική φωτογραφία από τα γυρίσματα).

Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε το πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» στη βραχονησίδα Φαλκονέρα, μεταξύ Κρήτης και Πειραιά, το 1966. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις. Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την θήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες. Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για τη ζωή τους...

Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Δείτε εδώ το καθηλωτικό trailer!

Στην σειρά μεταξύ άλλων, θα δούμε εκτός άλλων σπουδαίων ηθοποιών, τον Γιώργο Χριστοδούλου που υποδύθηκε στον Σασμό τον Σταύρο, τον πρώην της Αργυρώς, αλλά και ο Δημήτρης Γεωργαλάς που υποδύθηκε τον Κώστα, τον πρώην της Άσπας που δολοφόνησαν μέσα στην φυλακή.