«Είναι πραγματικά μία άσχημη ημέρα» - Βαρύ το κλίμα στην πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Live News

Τα πρώτα του λόγια και η αγανάκτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι πραγματικά μία άσχημη ημέρα» - Βαρύ το κλίμα στην πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Live News

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Τετάρτη 23/8, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή Live News στο MEGA, μετά τις χλιδάτες διακοπές του με την Τατιάνα Στεφανίδου (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις στιγμές τους στο σκάφος και τις κρατήσεις σε κυριλέ εστιατόρια), το κλίμα ωστόσο δεν ήταν ευχάριστο, όπως θα περίμενε κανείς. Αντιθέτως ο παρουσιαστής ξεκίνησε αμέσως να μιλά για τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει ταυτόχρονα σε πολλαπλά μέτωπα στη χώρα, εκφράζοντας την αγανάκτησή του.

Μάλιστα, χωρίς να χάσει χρόνο πέρασε αμέσως στο κομμάτι της ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις φωτιές, τις ανάγκες που υπάρχουν και τα στοιχεία που έχουν βρεθεί.

Τα πρώτα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου στην πρεμιέρα του Live News

«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Τούτη εδώ η μέρα 23η του Αυγούστου του 2023 είναι πραγματικά μία άσχημη ημέρα, μία δύσκολη ημέρα, μια ημέρα που η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη. Έχουμε όλοι μας αγανάκτηση και οργή. Δεν μπορούμε να βλέπουμε άλλο αυτές τις εικόνες και να βιώνουμε αυτές τις καταστάσεις. Να ζούμε αυτές τις καταστροφές», δήλωσε και προχώρησε αμέσως στην ενημέρωση των τηλεθεατών.

Νίκος Ευαγγελάτος πρεμιέρα Live News φωτιές

Αυτός είναι ο ήρωας της φωτιάς στη Φυλή

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral μία φωτογραφία ενός νεαρού άνδρα ο οποίος όσο η φωτιά έκαιγε στη Φυλή, εκείνος έμπαινε ανάμεσα στις φλόγες για να σώσει τα σκυλάκια, τα άλογα και τα γαϊδουράκια της περιοχής, τα οποία ήταν δεμένα και κινδύνευαν να γίνουν στάχτη μαζί με τα σπίτια και τις περιουσίες τόσων ανθρώπων.

Ο κόσμος τον χαρακτηρίζει "ήρωα" για το θάρρος του και όχι άδικα! Μέχρι στιγμής, όμως, επρόκειτο για έναν αφανή ήρωα, χωρίς να είναι γνωστή η ταυτότητά του. Η σύζυγός του, ωστόσο, αποκάλυψε ποιος είναι και με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μίλησε για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια θαυμασμού.

Δείτε επίσης: Φωτιά στη Φυλή: Έκκληση για βοήθεια - Αγνοείται 77χρονος στη Χασιά

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Ρόδη. Η καλή του, Ελίνα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας!

ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!Στους παλικαράδες που λένε ότι "γαμιούνται αυτοί που έφυγαν τρέχοντας" έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες, μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!!

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του? Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!! Βαρεθήκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!».