Ευχάριστα νέα για την Ευγενία Σαμαρά - Τι συμβαίνει με την «Στέλλα» του Σασμού

Η επίσημη ανακοίνωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Ευγενία Σαμαρά - Τι συμβαίνει με την «Στέλλα» του Σασμού

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πρωταγωνίστρια του Σασμού (δείτε εδώ δύο συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση), Ευγενία Σαμαρά , καθώς την Παρασκευή 25/8 ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η ηθοποιός θα δοκιμαστεί σε κάτι εντελώς καινούριο για τα δεδομένα της, αποκτώντας τον ρόλο της παρουσιάστριας στο νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ με τίτλο «SWITCH».

Θα ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού, στην απογευματινή ζώνη, αφού θα ξεκινάει στις 19:15 μ.μ, και μέσα από την ανακοίνωση αποκαλύφθηκαν και περισσότερα για τους κανόνες του παιχνιδιού και τον ρόλο της Ευγενίας Σαμαρά.

Δείτε επίσης: «Πιστεύω πως έχω...» - Η αναφορά της Ευγενίας Σαμαρά στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Ποιμενίδη

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το Switch και την Ευγενία Σαμαρά

«Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι SWITCH, με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα.

Σε αυτό το κλίμα, μία φορά κάθε εβδομάδα, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Το SWITCH, με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:15.

Ένα παιχνίδι γνώσεων στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα»