Ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα για το Super Κατερίνα - Ηχηρή μεταγραφή στην ομάδα της Καινούργιου

Τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το πάνελ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα για το Super Κατερίνα - Ηχηρή μεταγραφή στην ομάδα της Καινούργιου

Πολλοί και διαφορετικοί οι καλοκαιρινοί σταθμοί για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε κάνει γνωστό, πως φέτος είχε μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση και σε ένα βαθμό απομόνωση από τα πολλά φώτα.

Αφού λοιπόν, η παρουσιάστρια πήρε το χρόνο της και ξεκουράστηκε, επέστρεψε στην Αθήνα μετά το ταξίδι της στο Παρίσι (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες), καθώς προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Super Kατερίνα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την ομάδα του Super Κατερίνα και την πρεμιέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της Super Κατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους.

Η πιο αυθόρμητη πρωινή συντροφιά επιστρέφει ανανεωμένη!

«Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα εώς Παρασκευή, στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Project manager: Θέμης Μάλλης

Αρχισυνταξία: Γιώργος Μιχαηλίδης, Ευφημία Δήμου.

Αρχισυντάκτης οπτικοποίησης Μίνα Τζανετάτου.

Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματοπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Αναστασία Τσαβδαρίδου

Παραγωγή: Barkingwell

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα

«Είναι μοναδικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η τηλεοπτική ευστροφία του δεν υπάρχει. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί του. Τον αγαπώ ως φίλο, ως μπαμπά με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθεί. Έχω μέσα στην καρδιά μου την Κατερίνα, τον Θέμη, τον Νίκο Κοκλώνη και όλα τα παιδιά και ο Γκουντάρας που δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του είναι ένα παιδί μάλαμα. Α θα μου λείψεις Γρηγοράκο», ανέφερε αρχικά γαι την αποχώρηση του από την εκπομπή του ALPHA.

«Τώρα που μιλάμε είναι Παρασκευή, μια ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας. Δεν έχω μιλήσει με κανένα. Θα διαβάσετε και άλλα. Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και ενώ ολοκλήρωσα, όποιος πιστεύω ότι κάτι μπορεί να μου προσφέρει, που να είναι εξέλιξη, μπορεί να το συζητήσω. Δεν έχω πιάσει όμως το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω γιατί δεν κάναμε απλό κλαδί, κάναμε πρωταθλητισμό, ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το συναίσθημα», ανέφερε στη συνέχεια για το τηλεοπτικό του μέλλον.