Ελεονώρα Μελέτη: Θα κοντράρεται σκληρά με την Τσιμτσιλή - Το trailer και η αλλαγή ώρας του Mega Καλημέρα

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Θα κοντράρεται σκληρά με την Τσιμτσιλή - Το trailer και η αλλαγή ώρας του Mega Καλημέρα

Μπορεί ορισμένες εκπομπές να ξεκίνησαν από χθες 28/8 ωστόσο ήταν ενημερωτικές (δείτε τι έκαναν σε νούμερα τηλεθέαση). Από Δευτέρα 11/10 ωστόσο ξεκινάει κανονικά η νέα τηλεοπτική σεζόν με πολλές εκπομπές κυρίως ψυχαγωγικές να λένε το πρώτο "καλημέρα" της χρονιάς.

Ανάμεσα τους και το Mega Καλημέρα με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και στο πλευρό της τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, την Νανά Παλαιτσάκη, την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα.

Το trailer του Mega Καλημέρα

Πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησε το trailer ανακοινώνοντας την ημερομηνία της πρεμιέρας αλλά κι την αλλαγή στην ώρα προβολής της.

Συγκεκριμένα φέτος το Mega Καλημέρα θα προβάλλεται καθημερινά στις 07:40 ακριβώς απέναντι από το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή και πλέον θα κοντράρονται σκληρά για τα νούμερα.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη λίγο πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ όμορφο για την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς εκτός των διακοπών της έκανε και τον θρησκευτικό της γάμο μαζί και με την βάφτιση της κορούλας της - δείτε φωτογραφίες από την τελετή.

Αφού οι διακοπές της λοιπόν έφτασαν στο τέλος τους, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μιλήσει για τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους.

Η ανάρτηση της:

Επιστροφή στη καθημερινότητα μετά από ένα καλοκαίρι από το οποίο κρατώ μόνος τις όμορφες στιγμές.

Τις αλατισμένες από την αλμυρά της θάλασσας στιγμές, τις αυθόρμητες, τις αληθινές , τις αρετουσάριστες στιγμές σε εικόνα, σκέψεις, συναισθήματα κ συμπεριφορές.

Στιγμές που τις βάζω ατο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων ενώ βάζω κ ένα στο φετινό καλοκαίρι!

Καλή συνέχεια σε όλους μας, καλώς να έρθουν κ οι άλλες εποχές, κ να μοιάζουν όλες καλοκαίρι.