Μετά τον χωρισμό του από Λαμπρόγιαννη και Ρένεση με νέα σύντροφο ο Κυριακίδης στην "Μουρμούρα" - Ξανθιά η ηθοποιός που θα την υποδυθεί

Και δεν πάει το μυαλό σας ποια είναι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά τον χωρισμό του από Λαμπρόγιαννη και Ρένεση με νέα σύντροφο ο Κυριακίδης στην

Δυστυχώς μετά τον χωρισμό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη (Ηλία) με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Μαρίνα) θα πρέπει να παρακολουθήσουν και να αντιμετωπίσουν το χωρισμό του και με την Κλέλια Ρένεση η οποία πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα, που παίζει εδώ και 11 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Η ηθοποιός λοιπόν πρέπει να αντικατασταθεί και σύμφωνα με την RealLife η γυναίκα που θα πάρει τη θέση της στην σειρά και στο πλευρό του Ηλία, έχει βρεθεί!

Αυτή η ξανθιά ηθοποιός μπαίνει στην Μουρμούρα και θα τα φτιάξει με τον Ηλία

Ο Ηλίας μετά το χωρισμό του, θα γυρίσει στο σπίτι της μητέρας του την οποία υποδύεται η Ελένη Γερασιμίδου. Η συνήπαρξη αυτή ωστόσο δεν θα κρατήσει για πολύ! Θα μετακομίσει και θα βρει ξανά τον έρωτα.

Η γυναίκα που θα του τραβήξει τον ενδιαφέρον θα είναι η... Παρθένα Χοροζίδου! Όπως μαθεύτηκε κατά την διάρκεια των castings είχαν φοβερή χημεία.

Δείτε επίσης: Μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα στο τελευταίο γύρισμα της Ρένεση - Έπεσε στην αγκαλιά του Κυριακίδη

Η ανάρτηση που είχε κάνει η Κλέλια Ρένεση για την αποχώρηση της

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… κ όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας» , καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος κ πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα!

Εγώ κ η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κ ευχόμαστε έστω κ λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει κ και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) κ να φωτίζω έστω κ λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια! Με πολλή αγάπη»

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η μόνη που αποχωρεί από την επόμενη σεζόν της σειράς (δείτε εδώ ποιος άλλος φεύγει).