Ανακοίνωσε την πρεμιέρα του Πρωινού ο Λιάγκας - Στα γραφεία του ΑΝΤ1 μαζί με τη νέα του ομάδα

Το χιουμοριστικό βίντεο με τους συνεργάτες του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι συσκέψεις των ψυχαγωγικών εκπομπών και μη έχουν αρχίσει για τα καλά από τη Δευτέρα 28/8, καθώς τα περισσότερα πρωινά προγράμματα αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ των παρουσιαστών, που έκαναν το πρώτο post από το κανάλι, που ανήκουν με την ομάδα τους είναι και ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς την Τρίτη 29/8 αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα χιουμοριστικό βίντεο στο instagram από τα κεντρικά του ΑΝΤ1.

Εκείνος στεκόταν στο κέντρο με την ομάδα του να τον πλαισιώνει! Παλιοί και νέοι συνεργάτες έδωσαν μια γεύση στον κόσμο από το κλίμα, που επικρατεί μεταξύ τους, ανακοινώνοντας παράλληλα, πως στις 11/9 θα κάνουν πρεμιέρα (δείτε εδώ τη νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά).

Το βίντεο με τη νέα ομάδα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

«Καλό καλοκαίρι λοιπόν, μέχρι τις 11/9 που… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιατί αποχώρησε τελικά άρον άρον η Κορινθίου από την εκπομπή

Το πρωί της Δευτέρας 21/8 προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί, κάποιες πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για την άρον άρον αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός - παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πάρει θέση για όλο αυτό και ούτε πρόκειται να το κάνω. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Δεν έχω όρεξη. Όπως όλοι είδατε δημιουργήθηκαν κάποια θέματα. Είπαμε καλό καλοκαίρι, είπα καλό καλοκαίρι…Όλοι ξέρετε τι έχει γίνει, από που έχει γίνει και γιατί έχει γίνει. Όλοι ξέρετε. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που με τις επιλογές που κάνουμε που σε κάποια θέματα δε κουμπώνουμε με κάποιους ανθρώπους και δημιουργούνται διάφορα θέματα. Υπάρχουν και στιγμές που κάποιοι κάνουν υπομονή, βάζουν τα όριά τους… Η υπομονή του καθενός είναι τελείως υποκειμενική.

Εγώ μπορεί να κάνω υπομονή για δυο εβδομάδες ή για εννέα μήνες και μετά να εξαντληθεί η υπομονή μου σε πέντε πράγματα. Με το κανάλι έχω καλές σχέσεις. Δεν είχαν ακουστεί, είχαν δηλωθεί κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Θα δούμε αν θα με δείτε να επιστρέφω τηλεοπτικά. Θέλω όπου βρίσκομαι να με ευχαριστεί, να αγκαλιάζομαι, να πιάνει το χέρι ο ένας του άλλου και να αγαπιόμαστε».

Λίγο μετά τις δηλώσεις αυτές στο πλατό του Καλοκαίρι Μαζί αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο από τον Φοίβο Παπαδάκη ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Από ότι ξέρω εγώ πάντως η Μαρία δεν έχει θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές. Το θέμα που είχε η Μαρία Κορινθίου που είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας ήταν ότι θεωρούσε πως δεν τηρούνταν οι συμφωνίες που είχε με τον σταθμό όσον αφορά την παρουσίαση των εμπορικών θεμάτων και μάλιστα πρόκειται για ένα περιστατικό που είχε γίνει μια ημέρα, που θα παρουσίαζε η Μαρία Κορινθίου ένα βίντεο το οποίο ήθελε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής να παίξει πιο νωρίς και το παρουσίασε η Φωτεινή Πετρογιάννη και λέγεται, ακούγεται πως αυτή ήταν η αφορμή για να θυμώσει».